DAMEtrening på Lørdag 6. juni 2020

DAMELaget på 18 tok seg ut av anlegget til idylliske Hestesund for HIT-økt nr. 994!

En liten perle på vestsiden av Nesøya. Der ligger alt til rett for 60 min. med effektiv og funksjonell trening. Vi bruker egen kroppsvekt i skjønn forening av det naturen og omgivelsene  ellers har å by på. 

Startet med 5 intervall drag på vekselsvis 2 og 4 min., la inn litt strandaktivitet i form av Utfall + Harehopp på de lengste dragene. Trene på ujevnt underlag som sand  gir en ekstra utfordring i forhold til stabilisering – må » stramme» mer opp i kroppen for og ikke miste balansen. 

Deretter styrke – 3 x 45 sek.; MountainClimber med Push- Ups, SpenstHopp og KneBøy, SeteLøft og Dips. Damene jobber hardt og gir seg ikke før de absolutt må. Avslutter som alltid på topp med en 2 min. i 90 grader mot Hestesunds flotte trær (redusert fra 14 til 8 furutrær).

Ønsker velkommen til en ny DAME på Laget: Mette Kristine. Vi gleder oss allerede til å seg deg + rekordmange damer neste lørdag – og husk; kjenn på go-følelsen DAMER 🙂

STRANDtreningshilsen fra Kine og Einar