HARDtrening på Tirsdag 9. juni 2020

32 av Lagets medlemmer fikk servert en balansert økt med 6 x 3 min. løp og 6 x 3 min. med AMRAP styrke! Geir D. var så begeistret at han tok helt av alt under oppvarmingen.

Med andre ord ble det både en god dose utholdenhetstrening og styrke. Aall-løypa viste seg fra sin beste side og det var gode forhold for å både løpe fort og holde tilstrekkelig avstand. Styrkedelen ble kjørt på gress, og her var det lagt opp til tre minutters As-many-rounds-as-possible (AMRAP) med tre øvelser pr. sett og åtte repetisjoner på hver øvelse. Kveldens styrkemeny var:

  1. Rygghev, PushUps og RyggCrawl
  2. Russian twist, Diagonalstrekk og MountainClimber
  3. Utfall, Amerikaner og Planke tap
  4. Roing, Sideplanke med rotasjon høyre og venstre
  5. Knebøy med tåhev, Push-up kne albu og Sykling
  6. Hoftehev, Planke hoftevri og lang roing

Herlig innsats av sterke kvinner og menn.

Vi minner samtidig om muligheten for en SOLrik Turmarsj førskommende søndag. Men om du vil være med, så nytter det ikke å sitte på gjerdet. Meld deg på innen fristen 11. juni kl 18:00, så er du sikret en herlig TURopplevelse.

Treningshilsen fra Espen og Einar