DAMEtrening på Lørdag 13. juni 2020

Sol, sommer og 18 viljesterke livsnytere fikk tatt seg godt ut på dagens DAMEtrening!

En HIT-økt med primært fokus på styrke, noe vi vet Damene liker. Det ble strandliv på Hestesund også denne lørdagen, en intim perle der Damene trives godt. 

Startet med tre 2 min. drag for å sikre at kroppen kom i riktig modus for en real runde med stasjons-trening. 4 stasjoner, kjente øvelser inkludert den mest elsket/hatet av dem alle: «Amerikaneren» – en effektiv «alt i ett øvelse» som kan modifiseres og justeres alt ettersom. I tillegg var vi innom Planke, Dips, 90-gradern, Mageøvelser og noe for Lår & Rumpe. Med andre ord, vi fikk dekket det meste av det viktigste 😉

Rakk i tillegg 2 x 3 min. drag og en fartsfylt avslutningsrunde på 3 x 45 sek. med maxfart. Topp innsats og god stemning, nyt dagen! Og for de av dere damene som skal gå En SOLrik TURmarsj i morgen: GOD TUR!

TRENINGShilsen fra Kine og Einar