HARDtrening på Tirsdag 16. juni 2020

30 deltakere fikk med seg Musseintervaller i kjærkomment regnvær!

Det flotte sommerværet de siste har gjort at mange har kost seg utendørs. Men det er også fort gjort at man blir litt slapp i slikt vær. Derfor var det ekstra forfriskende med litt regn og vind på kveldens økt.

Etter en rolig oppvarming var det tid for Musseintervaller. 4 minutters løp / 1 minutts pause / 4 x 30 sekunders løp / 2 minutters pause. Og dette gjentok vi hele tre ganger. Jevnt og litt roligere på de lange, og eksplosivt og høy fart på de korte, ga fin variasjon og var noe deltakerne satte pris på.

Etter løp ble det styrke av den uttømmende sorten. 6 x 20 sekunder med 10 sekunders hvile og øvelsene:

  1. Push up (bred/skuldertouch/smal)
  2. Mage (roing/beinløft/russian twist)
  3. Rygg (rygghev/planke tap/ryggcrawl)
  4. Spenst (knebøy m tåhev/knebøy med sideveis/squat med hopp)
  5. Setemuskulatur (hoftehev en fot (h/v), hoftehev begge bein i bakke)
  6. Mage (sykling/mage med løft/saksing)

Alice og Øystein (bildet) deltok på sin første HIT økt, og klarte seg godt etter å ha fått noen gode tips underveis. Også hyggelig at deltakerne tar med både sønner og døtre på treningene. Slikt blir det god stemning av.

Takk for strålende innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar