HARDtrening på Torsdag 18. juni 2020

24 følte seg Fit-4-HIT og tok seg ut i varmen for å holde seg inne med Laget!

Skyfri himmel og sol 28 gr. Da er det fint å kunne legge løpsdelen til denne «Grønne Paraplyen» – Aall-løypa – med naturlig skygge i det meste av den 500 m lange rundløype.

Etter oppvarming var alle klar for hovedmenyen: Løp 2 min. på 50%/1 min. aktiv pause /Løp 6 min. på 60-70% /2 min. aktiv pause, ta deg tilbake til start på Aall-løypa/ Løp 12 min. så langt du rekker/1 min. aktiv pause/ Løp 6 min. på 60-70%/1 min. aktiv pause /Løp 2 min. på 50%. Slutt! Totalt 33 min.

12 min. HIT-Test (Cooper) i Aall-løypa: Løp så langt DIN kapasitet og innsats tar DEG på 12 min. Laget teller antall FULLførte runder og 1/4-deler markert med dobbeltsidig FLAGG og borg (!) ved 125 m – 250 m – 375m – 500 m. Din argeste konkurrent er DEG og DINE tidligere resultater. Hva er det verste som kan skje? At du IKKE løper så fort og så langt som tidligere. Er det personlig KRISE? Nei. Hva gjør vi med det? Fortsetter å øve, og gjøre nye forsøk.

Hva er Beste Praksis i Laget? Den 28. mai i år sørget Hilde G. på vegne av Damene å lukke gapet opp til de beste Herrene med 3/4 runde (!) – som nå bare utgjør en HALV runde, eller 2/4 runde, eller 250 meter! Så altså: Damer: 4 og 3/4 runde, Herrer: 5 og 1/4 runde. Nærmer du deg noen foran i løypa? Lukker du noe av gapet? Thats the big Q!

Etter nok en uredd og solid løpstest på 12 min. med fokus på 1 m avstand og bruk av dobbeltspor for kontrollerte passeringer bar det ned til Gress/Ø-Bane for styrkeøvelser. 6 øvelser med vekt på overkropp, utført 20 sek. innsats/10 pause sammenhengende i 2 x 3 min. med 30 sek. pause mellom hver runde.

1. Armhevinger (halvveis ned og opp Ok, dobbeldipp i bunn Ok)
2. Tautrekk mellom beina (rytmisk, max strekk)
3. RyggHev (trekk sammen på toppen)
4. Dynamisk Planke (bytt stand-arm, stiv av midjen/midtseksjonen)
5. Vertikal Sax (Max utslag, litt breial beinføring)
6. HofteHev Rettvinklet (ToppPress!)

Dessert: 1.48 min. (WC-vinnertid) utforkjøring ned Kvitfjell! 90 gr. kjørestilling, duvende bevegelser med vektoverføring h/m/v – og tilbake. Prøv å unngå driftsstans, stå løpet ut! Ta ubehaget, vinn velbehaget!

Sluttet Åpen Sirkel og LUNGEbrøling! Topp sLAGferdig innsats av alle, gratulerer!
Noen rakk også å få med seg et friskt og avkjølende kveldsbad på hjemveien, prima.

Minner om DAMEtrening på Lørdag, og – at du snart bestemmer deg for å rette din opptjente tåleevne og kapasitet inn mot En HARD Dagsmarsj i august. Våg utfordringen, lev sterkere!

Fysisk Aktiv SOMMERhilsen fra Einar & Espen (og Fam. Kjemhus, som stilte fulltallig)