HARDtrening på Tirsdag 30. juni 2020

Siste økt før sommerferien ble gjennomført med 31 treningsvillige og uredde deltakere!

Det varme og fine sommerværet var i kveld erstattet med mer tradisjonelt norsk sommervær med regn. Så våte ble vi alle som en. Etter en oppvarmingsrunde i Aall-løypa gikk vi rett på Musse-intervaller, tre runder med 4 minutter etterfulgt av 4 x 30/30. Intervallene legger godt tilrette for å veksle mellom lav og høy fart, og selv den svært våte og tidvis glatte gressplenen la ingen demper på farten. Litt ekstra viktig å la beina gå litt etter de raske dragene for å unngå bråbrems og fall.

Styrkedelen var komponert av Albertine, som også var kveldens hjelpeinstruktør. Med to runder bestående av 8 øvelser med 45 sekunders arbeidsinnsats fikk vi kjørt det meste av kroppen og spesielt kjernemuskulaturen. Øvelsesutvalget var:

  1. Planke med benhev
  2. Knebøy og squat med hopp kombo
  3. Roing
  4. Pushups sideveis rotasjon
  5. Planke med hoftevridning
  6. Hoftehev
  7. Mage med beinløft
  8. Kålorm med pushup

Herlig innsats på alle, både kvinner og menn.

HARD Intensiv Trening tar ferie i juli, og er tilbake med økter fra august. Se Facebook for annonsering av økter og eventuelle ekstra treninger.

Vi ønsker alle en god og aktiv sommer. Trenger dere inspirasjon til treningsprogram som kan kjøres på egenhånd, så finnes det en rekke tips på våre nettsider etter snart 9 år med utendørs trening året rundt.

Treningshilsen fra Espen og Albertine