DAMEtrening på Lørdag 1. august 2020

14 hadde satt seg et mål om å delta på den første DAMEtreningen i 2. halvår!

De kom, gjennomførte, og tok i litt mer enn hva de først hadde tenkt – som Damene gjerne gjør. Det så i alle fall sånn ut, for de virket godt slitne og fornøyde etter økta. Svette panner & store smil. Ikke så rart, for når du har gitt jernet i Aall-løypa med vekselsvis 2 min og 4 min drag, totalt 5 – da KAN du klappe deg på skuldra og være fornøyd med deg selv og ditt bidrag til LAGinnsatsen. Halvveis i økta og halvveis til mål!

Rask overgang til en Basic styrkeøkt med kjente øvelser for hele kroppen: Spensthopp, brede og smale push-ups, sit-ups og rygg øvelser, 3 sett av hver øvelse. Damene avsluttet med » idioten» og amerikaner ved hver vending! Helt til slutt: 2 minutter planke. Da var Damene i mål denne lørdagen.

DAMElaget utfordrer flere til å sette seg mål, og ønsker eksisterende, nye og tidligere medlemmer vel møtt til DAMEtrening allerede neste lørdag!

Målbevisst treningshilsen fra Kine og Einar