HARDtrening på Tirsdag 4. august 2020

24 holdt seg inne med Laget og borte fra CV19 ved å ta seg godt ut på HIT-økt nr. 1004!

Naturlig å legge den første HIT-økten i den siste sommermåneden til Aall-løypa. Den 500 m lange rundløype er i god stand, tross unormal mye bruk de siste månedene. I kveld også nyklipt.

Etter 15 min. oppvarming: HIT-Cooper Test i Aall-løypa! Løp så langt DIN kapasitet og innsats tar DEG på 12 min. Tell antall FULLførte runder og fullførte 1/4-deler (125 m, 250 m, 375 m og 500 m)? Din argeste konkurrent er DEG og DINE tidligere resultater. Det verste som kan skje? At du IKKE løper så fort og så langt som forventet av viljen. Er det personlig KRISE? Nei. Hva gjør vi med det? Fortsetter å øve evnen, og gjøre nye forsøk. 

Beste Praksis i Laget? Den 28. mai i år sørget Hilde G. på vegne av Damene å lukke gapet opp til de beste Herrene med 3/4 runde – nå utgjøre gapet en HALV runde, eller 2/4 runde, eller 250 meter! 12 min. Rekkevidderekorder: Damer: 4 og 3/4 runde, Herrer: 5 og 1/4 runde. Nærmer du deg andre? Hvordan presterte du mot dine tidligere resultater, foran eller bak? Har vi utvikling i riktig retning?

Etter en uredd og solid løpstest på 12 min. med fokus på 1 m avstand og bruk av dobbeltspor for kontrollerte passeringer bar det ned til Gressbanen for 12 x 45/15 med fokus på tilfredsstillende avstand.

Etter 12 lange og 12 korte løp fulgte 3 runder a` 6 styrkeøvelser med 20 sek. innsats og 10 pause. 30 sek. pause mellom rundene.

1. ArmHev (halvveis ned og opp Ok, dobbeldipp i bunn Ok)
2. Tautrekk mellom beina (rytmisk, max strekk)
3. RyggHev (vri høyre/venstre, trekk sammen på toppen)
4. Dynamisk Planke (bytt stand-arm, stiv av midjen/midtseksjonen)
5. Vertikal Sax (Max utslag, litt breial beinføring, rette ben/tær)
6. HofteHev Rettvinklet (ToppPress, variant A eller B!)

Dessert fra SNØ: 1.48 min. (WC-vinnertid) utforkjøring ned Kvitfjell! 90 gr. kjørestilling, duvende bevegelser med vektoverføring h/m/v – og tilbake. Prøv å unngå driftsstans, stå løpet ut! Ta ubehaget, vinn velbehaget!

Sluttet Åpen Sirkel og LUNGEbrøling! Helene hadde sin første HIT-økt – løste oppgaven, og Tom V. var tilbake etter et langt avbrekk. Gøy å se Andrine, Sofia og Isla i aksjon – ungdom på full fart opp og frem! Takk også til den smidige fotografen Espen G. som sørget for mange blinkskudd fra økta. Topp sLAGferdig innsats av alle, gratulerer! Noen rakk også å få med seg et friskt og avkjølende kveldsbad på hjemveien.

Gratulerer til dem som har bestemt seg for å rette all sin opptjente tåleevne og kapasitet inn mot Dagsmarsjen søndag 23. august. Våger du mer, lever du sterkere!

LENKE til bilder fra Økta

Fysisk Aktiv i 2. HALVår-hilsen fra Einar & Albertine