HARDtrening på Torsdag 6. august 2020

22 HARDhauser på andre HIT-økt i august tyder på at ferien er over for de fleste!

15 min. oppvarming med rolig løp og aktivering av store muskelgrupper før Laget gikk i gang med øvelsen 6 x 3 min. intervaller i Aall-løypa, 1 min. pause mellom dragene. Etter løp ventet 10 min. med 20 styrkeøvelser a`20 sek. på Kunstig Gress, 10 sek. pause. Vipps så var 60 min. over.

Hyggelig gjensyn med Andre B., velkommen tilbake! Ny på HIT-økt i kveld var Kari-Ann (riktignok med rikelig erfaring fra DAMEtrening) som hadde tatt med seg sønnen Olav. Alle 3 virket forberedt, disponerte og imponerte underveis. HIT ønsker alle kombinasjoner av unge og voksne på HARDtrening ute hele året – den beste formen for tilvekst og fornyelse i Laget!

Minner om DAMEtrening på Lørdag fra 0930-1030, og at det er frigitt 2 ekstra plasser til Dagsmarsjen 2020 søndag 23. august. Aldri for sent om du bestemmer deg i tide! God aktiv helg.

Treningshilsen fra Einar & Albertine