DAMEtrening på Lørdag 8. august 2020

God temperatur og fine forhold på Hestesund for 12 kvikke morgenfriskuser!

Strandet var raket, flaggene plantet og den GULE ledertrøya hengt opp. Dagens Lørdagsøkt hadde først & fremst fokus på Mage + Rygg. Eksperimenterte med et par koronavennlige par-øvelser (!) som så ut til å falle i smak. I tillegg til brede og smale Push-Ups var Laget innom to alternativer planker, Spenst-Hopp, Rygg-Hev, og Sit-Ups. Varierende arbeidsperioder på 50-40-30 sek. Korte pauser gjennom hele økten for å holde intensiteten oppe. Raske DAMEføtter under dagens løpeintervall på 6 x 1 min. / 30 sek pause – samt et siste «langdrag» på 4 min.

Topp stemning, godt humør og meget god innsats i 60 min. – som alltid! Damene er definitivt godt i gang og venter nå bare på at resten av DAMElaget skal «joine» 🙂

Treningshilsen fra Kine & Einar