HARDtrening på Tirsdag 11. august 2020

35 medlemmer jobbet HARDt og godt under kveldens HARDtrening!

Startet med en rolig runde med oppvarming i Aall-løypa, deretter lett styrke med Push-Ups, Dips, «Sprelleman» og Høye Kneløft.

Med varme i kroppen satt vi deretter raskt i gang med en klassiker: 4 x 4 min. løpeintervall med aktive pauser på 1 min. drag. Koronavennlig spredning mellom deltagerne, samt at løypa har flere muligheter for «forbikjøringer» uten å komme for tett på.

Medlemmene forflyttet seg effektivt ned til Øvre kunstgress for styrke. Totalt 10 styrke øvelser, fordelt på to blokker, arbeidsperiode på 1 minutt per øvelse, ingen pause. Krefter må disponeres, de skal holde tiden ut! Kvalitet fremfor kvantitet, og vi gir oss ikke før vi absolutt må 🙂

Godt oppmøte i kveld, alle ønskes velkommen tilbake etter ferie! Velkommen også til flere NYE ansikter; ny mulighet allerede med HARDtrening på Torsdag 13. august! Minner også om både DAMEtrening på Lørdag 15. august og Dagsmarsjen 2020 søndag 23. august. August er en aktiv måned, full rulle!

LENKE til bilder fra økta (Foto: Espen Gjøs)

Treningshilsen fra Kine og Albertine