DAMEtrening på Lørdag 22. august 2020

19 lørdagstrimmere lot seg ikke skremme av skiftende skydekke!

Det er fortsatt sommer og Damene lar seg fortsatt friste av strand -og sjøliv. I dag startet øktet med løpeintervall i bakken ved det Gule Huset som ligger idyllisk til på Hvamodden. Totalt fem drag: 3 x 5 min + 2 x 2 min.. For å » spice» opp de lengste dragene la vi inn tre øvelser som vi vet Damene liker. Med » heiarop» og oppmuntrende ord ble farten i bakken Xtra god. Før ferden gikk videre rakk vi en liten fest for magen i hagen 🙂 Sammenhengende 4 min. sit-ups av ulike varianter. Vi rundet bryggekanten med styrke for rompe og lår, og avsluttet på topp med spensthopp av beste kvalitet.

Ulrika sørget for at 2 nye Damer «joint» Laget i dag, velkommen til dere! Takk for oppmøte og ikke minst innsatsen, dere er absolutt di beste 🙂

Lørdagshilsen fra Kine og Einar