Marsjedeltakere 2020 sier sitt, ordet er fritt:

❤️ for Lag & Folk

Fantastisk tur! Ganske støl på «utsiden» av hoftene, men værst igår, bedre i dag. Veldig glad for at jeg ble med! Strålende opplegg som frister til gjentakelse.

Dette var absolutt en tur hvor jeg lærte MYE om hva kroppen min tåler. Nærmere kjelleren har jeg ikke vært, den siste timen av turen. Og bena er HELT ferdige. Fortsatt. Skal helt klart gå litt mer i forkant av neste tur! Alt i alt var dette en veldig bra opplevelse. Alt som skjer utenfor komfortsonen er alltid gode erfaringer!

Hei og Hå! Superfornøyd med HIT + turen og flott gjeng! Stod virkelig til forventningene. Jeg gikk DAGSMARSJEN for første gang, og har aldrig gått så langt før, og er veldig godt fornøyd med å gå Delvis fra Kolsås til Sem. Jeg elsker den lange og detaljerte forberedelses-listen deres 😉 og var helt riktig utstyrt fra topp til tå. Fikk litt vondt på utsiden av ene kneet ( aldri hatt kne-problem ) på siste nedstigning før Sem og fikk råd av Einar om isposer, når jeg kom hjem! Sååå bra!! Kjenner ingenting i kneet nå. Kun støl som forventet ;- JEG VIL MER PÅ TUR!!!

For en fantastisk dag med fantastiske mennesker kun de aller beste superlativer kan forklare den. Kroppen kjennes bedre en dagene før vi gikk, så med andre ord silkemyk:) Gleder meg til neste år. Entusiastisk lykkelig!

Jeg har det supert! Gode minner er lagret 🙂 Imponert over ruta og planleggingen! Var godt å ha SOLRIK turmasj som erfaring når det gjelder tempo, sko, plastring, vann og mat. Alt gikk etter planen 🙂 Er litt stiv bak venstre kne/lår, men ellers alt ok. Ikke verre enn at jeg kommer på HIT i kveld. Utrolig glad for at jeg gikk og er på status «hvor melde seg på Dagsmarsjen 2021?»

Takk for super-tur i forgårs! Dagens fortsatt godt opphovnede ankler, som ingen av mine sko lenger passer til, tilsier at rett beslutning ble tatt i forgårs og at 60% av distansen var nok for meg i år, når magnesium/salt ikke hjalp. Gikk mye i ankel/legg-kramper også de siste 5km ned til vestmarksetra, så helt ok at tempo kunne skrus ned. Med skyss til Idrettsbanen, så fikk jeg haltet meg hjem. Det går så lenge det går. Men der er null gnagsår, ingen blemmer, lite stølhet og alle tånegler er intakte i år, så med litt mer langfix på ankler så er jeg med til neste år! Og straks anklene har nedsvulmet kortfix, så henger jeg med på HIT – med plan om oppmøte 1x i uka.

Slapp unna gnagsår, og beina fungerte bra. Erfaring teller. 

Føler meg overraskende bra; både i dag og under marsjen, nesten bedre enn ventet – mulig det er erfaringen og vissheten om hva man går til som spiller inn. Har dratt til fjells og går nok en liten tur i ettermiddag. På marsjen i juni plagdes jeg litt av gnagsår på slutten. Denne gangen hadde jeg en plan om å starte med joggesko jeg vet er gode, skifte til terrengsko på strekket Skui-Sem og så skifte tilbake til joggesko på slutten. I tillegg hadde jeg med sokker og compeed nok til å skfite hver 10 km, ha ha. Men jeg turte ikke å skifte noe som funket bra, så endte opp med å gå i joggesko hele veien selv om de ble våte. Fikk veldig «kriblete» bein på natta, orket ikke å ikke få sove, så tok 2 paracet og sov som en stein! TUSEN TAKK for en flott organisert marsj! Det er en opplevelse og jeg gleder meg til neste tur! 

Ingen vondter, ingenting. Det må være et resultat av service’n underveis, marsjopplegget samlet sett og god stemning fra start til mål tenker jeg. Klar for 2021 utgaven!

Litt vondt i v. fot pga feil (asfalt) sko. Litt støl men ikke mer en 2 på en skala fra 1-6.

Støl, stølere, stølest….men verst i går, faktisk. Ikke så mye som et halvt gnagsår takket være mine 25 år gamle fjellstøvler;-) Veeeeldig gøy å ha vært med på! Stor stas. Jeg skryter av meg selv til alle! Takk for turen!

Mindre støl enn etter SOLRIK, kanskje fordi jeg spiste godt og variert under hele turen. Syklet faktisk 20km til  jobben mandag morgen kl 0730 på årets første flotte høstmorgen, det gjorde også godt, andre muskler, god restitusjon. Følte meg usedvanlig kvikk og opplagt hele mandagen, masse overskudd med famile og kolleger, så termodynamikkens lover gjelder også HITs dagsmarsjer, energien man forbruker tilføres omgivelsene. Klar for ny tur når som helst! Takk igjen for utmerket gjennomføring, spesielt alle de små detaljene. Kvalitet!

Det var, som alltid, er herlig opplevelse å dra på tur i høyt tempo med en fantastisk gjeng og en ildsjel som får folk i bevegelse. Ønsker bare at jeg kunne ha vært med litt lengre, men det går så langt det går. Fantastisk opplegg men følgebil, drone, servering, opera og herlig avslutning med lagbildet. Det er mye planlegging og logistikk som står bak disse turene, så all ære til dere som står på slik at vi som deltar, kan bare gå, skravle og nyte.  Er det lov å sladre om at det er kanskje noen som synes at 55km var for kort? Eirin som takket nei til skyss hjem, ble observert gående i et høyt tempo med veldig friske bein opp Vendla selv etter 55 km og 14 timer på tur! Setter veldig pris på disse turene og håper at det kan bli satt opp en 30 km, kanskje til høsten?

Takk for en veldig fin tur! Det utsagnet som kanskje passer best for meg er: «Helt uanstrengt og upåvirket». Ikke stiv eller støl, men noen små gnagsår som er på god vei til å bli bra. Jeg har i flere år sverget til «militæret» sin energidrikk. Den tror jeg gir meg det rette inntaket av væske og mineraler min kropp trenger for lange turer. I tillegg tar jeg magnesium, først og fremst for å holde migrenen i sjakk, men tror også den har en god effekt på muskler og kramper. Og av mine ungdommer har jeg kopiert; Inntak av rett næring til rett tid før, under og etter en «liten» anstrengelse.

Har hatt det verre. Vart det nokre restar igjen av betasuppa?

FIN tur og en fin gjeng! Litt støl, men allerede mandag var jeg på en lett joggetur!
Kropp OK, men trøtt …

«Kroppen er god som gull, da følger sjela med»

Hei – og aller først: STOOOOOR TAKK til Einar og alle som bidro med å forberede og organisere hele 14 uforglemmelige timer for oss!! Dagsmarsjen 2020 = et enestående arrangement prikkfritt levert av enestående mennesker! Jeg har det egentlig helt fint både i dag og går. Noe muskelstøl/stivhet kjenner jeg jo, men ubetydelig sett i forhold til 55 km og alle høydemeterne. Startet dagen med en løpetur. Dagsmarsjen var ellers en stor gulrot for å trene og gå ekstra mye tur i sommer… og ja, det gav en skikkelig godfølelse og dusj av nevnte hormoner å komme seg igjennom. Så takk, takk igjen og ser frem til neste og lignende arrangementer!

Syk, syk, syk Over hele linja Mandag hele året Det er ingen ting å le av Men jeg kan ikke la være: HIT hurra-a, HIT hurra-a HIT hurra-a, HIT hurra-a

Tusen hjertelig takk for en superfin dag – flott og meget velorganisert arrangement med hyggelige folk og eksemplarisk ledelse! Varmt takk til Marianne & Co, Liv & Co, dronermannen, sangerinnen, flaggvifterne, ølbryggerne og fotografene! Går for øvrig for en kombo mellom ‘ny tur på søndag’, og ‘selunge’ alternativet.

A walk in the park-følelse! Alt klaffet! Det gikk som smurt hele veien. Endeløs glede fra start til slutt.

Tusen takk for meg, det var en sann glede å få lov til å være med. For et opplegg dere har laget! Overraskende fin form både i går og i dag, men mange vonde gnagsår også i dag …

2 dager derpå føler jeg meg takknemlig! Dette var en fantastisk tur! Tusen takk nok en gang. Alt var perfekt tilrettelagt og dere gjør det enkelt for oss deltakere å være med. Gleder meg allerede til Dagsmarsjen 2021. 

Takk til dere som arrangerer denne turen, det setter jeg stor pris på. Beina føles uforskammet bra, jeg er klar for neste lang-tur 🙂 Innspill til alt. rute på slutten: Etter å ha gått ned fra Bergsåsen, hva med å gå over/via Høgås, under E18 og opp på Vardåsen, derfra følge Asker-elva ned til Blakstad, og så Kyststien til Holmen og videre til Nesøya. Det blir nok noe mer asfalt enn orginal-ruta, men det tåler vi.  Både Høgås og Vardåsen teller som topper! Husk at forandring fryder 🙂

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook