DAMEtrening på Lørdag 29. august 2020

23 i friskt fraspark på dagens DAMEøkt!

Dagens økt var lagt opp etter prinsippet «kort men god»t :). Høy intensitet gjennom hele økten. Mange men korte arbeidsperioder med liten tid på å ta seg inn igjen. Damene fikk i dag teste seg på en intervallform som krever at du skal ta deg tilbake til start » i boksen» i løpet 45 sekunder, 15 sekunder pause å ta seg igjen på før du skal på’n igjen. Avstanden må Damene velge seg, det løpes i en loop, med regelmessig sekundering, og det må vendes i tide for tilbake » i boksen» må de være. Med totalt ti av disse fikk flere vist seg frem og kjent på at de har mer å gi. Styrke med kjente øvelser, 20 sek arbeidsperiode/ 10 sek pause, 6 repetisjoner.  Tyner oss helt til det siste slutt slik at vi kan gå hjem, restituere og komme ende sterkere tilbake.

Tilbake ønsker vi også Ida, Karianne, og Cathrine som var dagens nykommere, gleder oss til å se dere neste lørdag. Og det gjelder til dere andre også 🙂

Lørdagshilsen fra Kine og Einar