HARDtrening på Tirsdag 1. september 2020

ÅRSBESTE! 45 deltakere fordelt på 2 grupper tok seg godt ut, utendørs med HIT!

Ny måned og nye muligheter for effektiv trening. Flere har fått øynene opp for HIT den siste tiden, og i kveld var det hele 7 nye på økta med Lisa, Morten, Kathrine, Karianne, Kari, Hermann og Neil. Alle kom seg vel gjennom og forhåpentligvis sitter den gode følelsen i kroppen en stund.

Gruppen ble av smittevernhensyn delt i to, og gruppe 1 startet med 4 x 4 minutters løp med 1 minutts pause i Aall, mens gruppe 2 gjennomførte styrke. Og deretter byttet gruppene. Styrke var uttømmende med 6 x 20 sekunders arbeidsinnsats pr øvelsesgruppe og 10 sekunder hvile. I tillegg til kjente øvelser som utfall, push-ups, roing, squat med hopp og knebøy med tåhev, ble gruppen introdusert for øvelser basert på Foundation Training. Dette er svært god trening for kjernemuskulaturen og deltakerne anbefales å ta en titt på videoen Foundation Training – Original 12 minutes. Dette er øvelser som forebygger ryggplager.

Takk for herlig innsats og godt oppmøte. Vi håper vi ses på torsdag og at alle nye har fått smaken på denne form for trening og ønsker seg mer.

Treningshilsen fra Espen og Einar