DAMEtrening på Lørdag 5. september 2020

16 medlemmer til start, og fortsatt en smak av sommer!

Derfor tok vi turen ned til stranden for å sikre oss max tilgang til D-vitamin og sjøluft.
Oppvarming med lett jogg til Hestesund inkludert et par runder med solide øvelser for å sette kroppen i riktig modus samt forberede hjertepumpa på at nå skal DAMEne opp i fart. 

Første løpeintervall med 4 x 2 min., aktive pauser på 1 min. Styrkedel med stasjonstrening, 3 x 45 sek. jobbing, deretter ny stasjon. Den tyngste i dag, som vil kjennes i morgen, var dips på benk. Ellers var det lår, rompe og mage/ rygg som fikk gjennomgå.

Andre løpeintervall i motsatt løpsretning;  2 x 3 min. drag. Topp fart og god stemning. Avslutter på topp med 2 min. i 90 grader. Koronavennlig avslutning med LAGbilde, lett jogg tilbake til idrettsplassen for et realt DAMEbrøl!

Treningshilsen fra Kine og Einar