HARDtrening på Tirsdag 8. september 2020

38 uredde deltakere våget seg ut på funksjonell og effektiv trening med HIT!

Selv om solen skinte og varmet på starten av økten, ble det merkbart mer kjølig og mørkt etter en times hardtrening. Høsten har for alvor kommet. Lysforholdene er fortsatt gode nok til at vi kan benytte Aall-løypa, men det nærmer seg slutten. Derfor var det fint å kunne kjøre fartsfylte 10 x 2 min. intervall med 1 minutts pause. Dette er en økt som gjør det mulig å kjøre litt ekstra høy fart, og spesielt fint er det å finne en eller flere andre deltakere som kan hjelpe til med å holde farten oppe. Og slik var det i kveld. Mange fine grupper som løp sammen og hjalp hverandre.

Etter løp ble det AMRAP styrke. Tre øvelser, 8 rep. pr øvelse og 2 min. arbeidsinnsats.

  1. Rygghev, ryggdiagonal og rygg crawl (8 pr arm)
  2. Spensthopp, utfall og mountain climber (8 pr ben)
  3. Foundation training øvelser
  4. Russian twist, situps med løft og roing
  5. Push-ups, amerikaner og planke tap

Takk for herlig innsats og god stemning. Vi ses til HIT på Torsdag!

Treningshilsen fra Espen og Einar