DAMEtrening på Lørdag 12. september 2020

16 treningsivrige til start en høstlig lørdag midt i september!

Til tross for et snev av i høst i luften ble Damene raskt varme. Laget tok turen ut av idrettsanlegget i retning Hvamodden med en pit-stop på bryggekanten. Det hjelper å hvile blikket på sjø og land når det utføres flere runder med ulike varianter knebøy med påfølgende styrke for mage.

Etter bryggedans bar det med god stemning videre opp til det Gule Huset. Vi har hatt flere DAMEøkter der, og det funker alltid. Her får vi oss en fin løkke i hagen rundt huset, inkludert en passe lang motbakke på 100 meter. Under dagens 2 x 6 min. drag la vi inn 3 stasjoner med øvelser; Utfall, Dips og Planke m BenOpptrekk. I tillegg ble det løpt friskt 3 x 3 min. uten styrkeøvelser.

Tilbake på anlegget rakk vi KinderEgget «Jane», LAGbilde og DAMEbrøl! Topp innsats!

Treningshilsen fra Kine og Einar