HARDtrening på Tirsdag 15. september 2020

38 medlemmer skapte fart og spenning på Hvamodden!

Kveldens økt gjenbrukte oppskriften gitt av Øystein Sylta på hva som er beste praksis innen utholdenhetstrening. Og med en doktorgrad vet han hva han snakker om. Noen hevder at 4 x 4 minutters intervall er oppskriften, og det fungerer det. Men enda bedre er det med 8 x 4 minutter, og gjerne med litt innlagt styrke slik vi gjorde i dag. Det ble løpt hardt i hele 32 minutter, og på vei tilbake til idrettsanlegget hadde høstmørket kommet for fullt.

På idrettsanlegget rakk vi noen øvelser av Foundation Training, gode øvelser som forebygger ryggplagger. Sjekk ut YouTube for en 12 minutters variant som kan være god å kjøre på dager med hjemmekontor – eller på jobben.

Ellen og Reidar hadde sin første ordinære økt med HIT. Begge har i år gått både En SOLrik Turmarsj og Dagsmarsjen, og det var tydelig at de hadde et godt treningsgrunnlag og erfaring med å disponere egne krefter.

Takk for herlig innsats fra dere alle. Vi ses på torsdag.

Treningshilsen fra Espen og Einar