DAMEtrening på Lørdag 19. september 2020

19 morgenfriske på lørdagens DAMEøkt!

Frisk luft, strålende sol og opplagte DAMER til dyst. Rolig oppvarming fra oppstillingsplass, en runde i Aall-løypa og så videre til til Ø-kunstgressbane, dagens treningsarena.

DAMENE brynte seg på å øke tempo underveis i draget.  5 x 2 min. løpeintervall med fartsøkning hvert 30. sek., totalt 3 økninger i hvert drag. Oppstart i moderat tempo/halv fart, for å så mer eller mindre øke opp til «full fart fremover» på de siste 30 sek. 

Deretter over på styrke i kjent Tabata stil, 20 sek på og 10 sek av/ 8 rep av vekselvis 2 øvelser, til sammen 14 øvelser, 28 min. kontinuerlig jobbing. DAMENE liker utfordringen og sparer ikke på kruttet! Er det trening så skal det trenes, med 60 min. til rådighet er det bare å gi jernet.

I dag var DAMElaget  så heldige å kunne ønske 2 nye DAMER velkommen – Siril og Mari – som vi håper å se dere igjen allerede neste lørdag. Vi hadde også besøk av en uvanlig ivrig «treningsmaskot» ; Audun (9) passet på at mamma Ragna stod fulle 2 min. i planken!

Vi gleder oss allerede til neste DAMEtrening på Lørdag! Går du TURmarsj på Søndag?

Treningshilsen fra Kine og Einar

LAGbilde av de 19 fremmøtte til dagens DAMEtrening! Foto: Einar Aall (HJI)