DAMEtrening på Lørdag 10. oktober 2020

19 lørdagsfriskuser trosset vått og grått!

De gikk heller ikke glipp av ukas premiere. For første gang i Lagets historie ble det gjennomført stasjons-trening i Aall-løypa, og det fungerte strålende!
 
4 x 6 minutters drag inkludert 4 stasjoner,12 repetisjoner på hver øvelse: 1. dips på rekkverket, 2. gående utfall på lang strekning retning nord, 3. benopptrekk på tømmerstokken, 4. planke med tapping lang strekning bakside barnehagen. Damene transporterte  seg godt gjennom løypa og jobbet hardt ved hver stasjon. På forhånd informert om at de ikke skulle ha det travelt men heller ha full fokus på 100% gjennomføring under hver styrke post.

Avsluttet med en styrkedel nede på Banen bestående av ulike varianter av Sit-Ups, kontinuerlig jobbing i 5 min., deretter «more pain med Jane». Vær og føre heller ingen hindring denne gangen. Tvert om, ikke noe føles bedre enn å trene i litt ruskevær, kjenne på at man lever – og at dette gjør oss godt!

Laget ønsker velkommen til 2 langt over snittet spreke damer: Cecilie og Ameli. Alltid ekstra hyggelig med nye Damer på Laget! Sees igjen neste Lørdag 😀

LørdagsHilsen fra Kine og Einar