Utfordring og mulighet for DAMElaget på Lørdag!

MESTERtakter på Nesøya! Gratulerer med nye DAMErekorder, fantastisk gøy å følge Lagets utvikling. Hva da med en NY utfordring og mulighet for en ytterligere forbedring av den ferske rekorden til DAMElaget? 40 på Laget? Getvital skal være en PÅdriver i å få folk ut og i bevegelse!

Det skal være verdt noe å stille opp for Laget i sitt hjerte. Som tidligere norsk friidrettsutøver på Ullensaker/Kisa IL vant jeg 8 NM-gull på 400 meter, 800 meter og stafetter. Så da fant jeg like godt frem en klassisk «UTfordring og VINNERformel» for DAMElaget til HIT:

Ant. Damer på DAMEtrening Lørdag 7. nov. = RABATT(koden) til DAMElaget!
RK kan bare benyttes av Damene som møter på økta, og den vil ha varighet ut helgen! Så møter det 20 Damer på økta blir det -20%, møter det 30 så blir det -30% osv. Og sånn fortsetter det opp til MAX -50% eller HALV pris på alt fra Altra/Ofoos i NETTbutikken! Evnen følger viljen, er det ikke det dere sier?

Ikke nok med det; dere kan også trekke en heldig Dame som vinner et par ALTRA sko + INJINJI sokker til en samlet verdi på kr. 2.000 fra oss i Getvital. Vi heier på frivillighet og dugnadsånd, og da passer jo denne DAMEgaven og dette DAMEtilbudet bra!

Damene kan selvsagt forskuttere en god handel ved å ta en titt på vårt NETTsortiment:

www.altrarunning.no
www.oofos.no


Lykke til med OPPmøte på økta!

Med vennlig hilsen/ Best regards
Andreas Roth, Marketing Coordinator
Mob: +47 99429566