DAMEtrening på Lørdag 7. november 2020

Hel V da 25 Damer og 3 samarbeidspartnere stilte opp for DAMElaget og HIT-økt #1042!

Destinasjon Aall-løypa som var ny-preppet og oppgradert for anledningen, samt tilpasset for korona-vennlige forbipasseringer. Godt med plass og god avstand i uterommet, fokus på smittevern!

Lett oppvarming med befaring gjennom løypa og gjennomgang av dagens styrke.
Det ble løpt 4 x 6 min. i Aall-løypa inkludert styrke på parkeringsplass og ved rekkverket. For ivaretagelse av smittevern ble hver deltaker tildelt fast plass.
 
Inn i egen » styrkeboks» og ut igjen, fungerte meget bra. Etter 4 tunge drag fortsatte ferden til Øvre Kunstgressbane for avsluttende styrke. Sit-ups, push-ups, setehev og en heftig avslutning med kombinert knebøy, spensthopp og amerikaner.

Høyt tempo og god innsats gjennom hele økta, DAMElaget imponerer 🙂 Etterpå dro en enda større delegasjon av KALDTbadende til Lille-stranda på Hvamodden for å «kjøle» seg ned.

STOR takk til (ny) Butikksjef Hans-Kristian på KIWI Nesøya som sørget for flere porsjoner med Sunnhet til folket på HIT-økta! Laget trekker også blant de fremmøtte Damene 2 heldige vinnere av SUUNTO Rabattkoder fra Stefan og Amer Sports, og 1 vinner av ALTRA Sko og INJINJI Sokker fra Getvital ved Andreas.

I tillegg byr da Andreas og Getvital på 25% rabatt hele helgen på alt i Nettbutikken fra Altra og Ofoos – ta kontakt på hitrening@gmail.com for RabattKode! Vinnerne vil bli annonsert og publisert som seg hør & bør.

Gratulerer! Men, alle er vi vinnere i dag, fordi: «Aktiv kropp, sterk hjerne – mentale effekter av fysisk aktivitet. Visste du at fysisk aktivitet styrker hjernen din mer enn kryssord og tradisjonell hjernetrim?» Nok en grunn til å BLIMÈ 🙂

Ha en fortsatt feirende flott helg!

FYSISK AKTIV hilsen fra Kine & Einar – Hans-Kristian, Stefan og Andreas!