DAMEtrening på Lørdag 6. februar 2021

15 medlemmer av DAMElaget trosset tosifret minus på gradestokken!

Og det viste seg nok en gang å være lurt, for solen tittet raskt frem mellom trærne og ga oss etter hvert varmende stråler i ansikt og på kropp. Det ble i dag presentert en klassisk DAMEøkt, halvt om halvt med styrke og løpe. Startet i Aall-løypa med til sammen 5 drag, annenhver 2 og 3 minutter, aktiv pause som vanlig med bevegelse rundt i den fine løypa.

Deretter lett løp ned til kunstgress for 3 styrkeblokker, hver blokk satt sammen av 4 øvelser med spesielt fokus på overkropp. 30 sek per øvelse og to runder per blokk. Raske bytte mellom øvelsene og minst mulig pause.

Avsluttet økten med 10 x 45 sekunders intervall, den såkalt » I Boksen». Det skal returneres tilbake » I boksen» innen 45 sekunder. Viktig å holde jevnt driv og farten oppe. DAMElaget viste at formen er på topp. Avrundet det hele med fokus på mage og et LAGbilde av blide Damer i solen. Etter DAMEtrening skinte sola fra skyfri himmel, og det ble fristet med en tur innom stranda på Hvamodden for KALDTbad & VARMTbål. Velg det ene, velg det andre – eller gjør begge deler.

Situasjonen » der ute» ser ut som om at det er håp for at vi også sees om en uke, og glad er vi for det 🙂

Trening og lørdagshilsen fra Kine og Einar