DAMEtrening på Lørdag 13. februar 2021

17 medlemmer av DAMElaget tok seg godt ut under trening utendørs!

Denne lørdagen bød også på tosifret minus på gradestokken og strålende sol fra skyfri himmel. Helt magiske forhold og perfekt start på en lørdag nå snart halvveis i februar.
For å få motoren i gang startet vi økten med en runde i Aall-løypa og oppvarming ved rekkverket. Litt lengre intervalldrag denne lørdagen med 2 – 4 – 6 – 4 – 2 minutter drag, som vanlig aktive pauser på 1 minutt. DAMEne sparket friskt i fra seg og bød på både latter og smil underveis i løypa. 

Ingen DAMEøkt uten en solid styrkedose. Også denne gangen la vi opp til litt lengre arbeidsperioder. Ulike varianter av planke, utfall, knebøy, sit-ups og sist men ikke minst amerikaner 🙂  God stemning og topp innsats.

Ønsker søstrene Hanna og Elise velkommen på DAMElaget, inspirert av Kari-Ann sist lørdag! Vi gleder oss til å se dere og resten av DAMEne igjen allerede neste lørdag.

Treningshilsen fra Kine og Einar