DAMEtrening på Lørdag 20. februar 2021

13 stilte opp for laget første lørdag i vinterferien!

17 grader forskjell fra siste lørdag og nesten vårtemperatur i dag. Et lav skydekket og litt småregn i luften la ingen demper på verken stemning eller innsats. Dagens økt bød på det meste, og på nedre kunstgress boltret vi oss igjennom totalt 5 ulike treningsbolker. 

Startet med lett løp og rolig styrke for å få kroppen i gang. Deretter den nå kjente øvelsen » idioten» hvor vi jobber frem og tilbake og gjør gitt antall øvelser før vi starter på ny igjen. Her får man en kombinasjon av både løp og styrke.
Bolk nr. 3, 5 x 2 minutter løp intervall med fartsøkning hvert 30 sekund, totalt 3 fartsøkninger. Også en kjent løpevariant for gruppen. Her får man noe å tenke på samtidig som man må disponere krefter gjennom draget da man de siste 30 sekundene skal ligge opp i mot max fart.

Bolk 4, ny variant av løp + styrke. Styrkebokser i hvert hjørne av banen, totalt 4, forflytning med løp + » forsvarsspiller» mellom hver boks. Sammenhengende jobbing i 8 minutter. Til slutt bolk 5, en klassiker, pain med Jane 🙂

Rundet treningsfesten av med LAGbilde og brøl.

Treningshilsen fra Kine og Einar