DAMEtrening på Lørdag 4. september 2021

Sterk Start-11èr på første DAMEøkta første HØSTmåneden!

Delvis sol og skyet vær, men fortsatt gode plussgrader. Beveget oss også denne lørdagen ut av idrettsanlegget. I stedet for å ta til høyre ble det venstre retning stranden i Vestre vei ved de små strandhusene. Med utsikt ut over Oslofjorden og solen i ansiktet startet vi med de største musklene. 4 ulike knebøy, tre runder, totalt 6 minutter. 

Lett jogg videre bortover bryggekanten. 4 ulike sit-ups, tre runder, totalt 6 minutter.

Deretter opp til det gule huset for en real runde med sit- ups før DAMEne i dag fikk bryne seg på en pyramide intervall på 1- 2- 3- 4-3- 2-1 min, inkludert aktive pauser ble det totalt 20 minutter høy intensiv trening ned bakke og opp bakke. 

Slitne DAMEr men fornøyde. Laget imponerer med sin treningsiver- og glede. Det ønskes velkommen til spreke Ann Helen 🙂 Vi gleder oss til å se deg og alle dere andre igjen neste lørdag.

Treningshilsen fra Kine og Einar

Foto: Einar Aall / Hjelpeinstruktør