HARDtrening på Torsdag 23. september 2021

Gult er kult i mørketiden! 19 STRANDarbeidere i full sving på Hvamodden!

Gjenbruk av Hvamodden etter gode erfaringer på Tirsdag, og gjensyn med Kine som Hovedinstruktør. Gøy! Litt mindre gress, mer sand og strand. Kveldens LØPsdel: Klassikeren 4 x 4 min / 1 min. pause. Tøff motbakke opp til det Gule Huset, ny «nedfart». God disponering blir viktig, noe denne treningsgruppa er godt øvd på. Å løpe ute slår alt!

Etter kondisjonering med høy intensitet i frisk høstluft ventet styrke i sirkelformasjon på gresset. Myggen og knotten er borte, nå kunne kreftene og oppmerksomheten rettes fult og helt inn mot øvelsene 😉 Flere runder med: Push-Ups, Sideplanke, Knebøy, Utfall, Rygghev, Dynamisk Planke, og Hoftehev i 2 varianter. Til slutt tok vi like godt en siste rundt av ALT på rappen, og mørket senket seg!

Da var tiden inne for å brøle ute og la naboene stille klokkene sine til 2030. Økta ble avsluttet på Hvamodden. Mulighet for en «sosial retur» til Idrettsanlegget, slå av en prat med HIT-kollegaer. Hyggelig 🙂 Fint å se at flere av «de nye» fortsatt henger med. Stå på!

Minner om DAMEtrening på Lørdag og TURmarsj på Søndag (se HIT på Facebook).

HIT-the-Beach-Hilsen fra Kine og Einar