DAMEtrening på Lørdag 25. september 2021

17 tok seg ut for strandliv og bad på Hvamodden!

En fantastisk dag, på som mange måter. Nydelig høstvær med sol fra skyfri himmel og gledelig nyheter om at vi nærmer oss tilbake til normalen hvor vi snart kan få brynt oss på par-øvelser og holde rundt hverandre igjen i sluttet sirkel.

Imens klokken tikket ned brukte denne flinke gjengen av DAMEr 60 minutter på å investere i egen helse. En økt med overvekt av styrke og en passe dose med løping. DAMEne gikk hardt ut med 4 varianter av push ups. Deretter løpedrag på 4 minutter, totalt 3 av de, hvor vi var innom både grus, gress og sand, inkludert bakken opp til det Gule Huset.

Rask overgang til stasjonstrening med 5 stasjoner i strandsonen, forflytning etter hver øvelse, totalt 3 runder. Avsluttet med øvelser i kjent Fonda-style.

Topp innsats og god stemning!

Treningshilsen fra Kine og Einar