TURmarsj på Søndag 26. september 2021

Sol og høstfarger da 6 turglade tok beina fatt mot nye høyder – og gamle trakter!

Opp å stå, ut å gå – ÅRETS vakreste eventyr! Avgang Nesøya Idrettsanlegg 8, samkjøring med kurs for Tverrsjøstallen, Jevnaker Kommune. Ankomst 0935 etter en svipptur innom Norderhov Kirke/Ringerike Museum for litt eventyr, vikingtid (H. Svarte, hauglagt ved Stein Gård, far til H. Hårfagre) 2. verdenskrig (Haugsbygd/Hønefoss), Karl 12 (Slaget på Norderhov mfl.) og reddende engler/sterke Damer (Prestefrua & Norges «første partisaner). Retur Nesøya Idrettsanlegg 1710.

Del 1: Rundtur fra Tverrsjøstallen over Pershusfjellet (630-650 moh) til Finnstad og tilbake rundt Finntjern, Pershusvatnet, Buvann og Skarvvatnet. Del 2: Avslutter med nok en rundtur for å bestige Nordmarka Høyeste Punkt – Svarttjernshøgda (717 moh). 

Del 1 (13km) + Del 2 (5km) = 18 km, 90% på skogssti. Kupert (650 høydemeter), i et fantastisk terreng. Naturreservatet Katnosa – Spålen, det mest uberørte i N-marka. Creme de la creme!

Tur, natur – og kultur!

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

Einar, Kjersti, Kari Hege, David, Hanne og Gunnstein på Pershusfjellet (650 moh)
Kari Hege «on-the-rocks». Fun & Games 🙂