HARDtrening på Torsdag 30. september 2021

21 stilte opp for 16 min. med «Berg & Dalbane» i Kalkbukta!

Flere gjentatte opp og nedturer ble det, av egen fri vilje. Litt avkjølende vær passer bra når det blir dampende hett i «Kalkovnen» hvor alle jobber med å ta seg opp & frem. Intervall-løp 4 x 2 min / 30 sek pause i «Liten Bakke»/Østre vei. Deretter snur vi på det; 2 x 4 min / 60 sek pause i «Stor Bakke»/Vendla. Fast K1 i bunn av bakken, K2/K3/K4 plassert i bakkene. Løp K1-K2, K1-K3 og K1-K4. Gjenta. Alt. ta vending som passer deg best! Sterke legger, bakside lår og rumpeballer i arbeid – skyvkraft!

Innsats etter egen vilje og evne, der og da. Noen ganger vil ikke viljen i starten, men så viser evnen vei. Andre ganger kan det være motsatt. Sist vi var i Kalkbukta! LAGbilde i tårnet/på toppen av STOR Bakke før Laget tok seg lettbeint og snorrett tilbake til Idrettsanlegget for Styrke:

Individuelle øvelser
SALAmander, 2 x 30 sek.
BJØRNEkrabb (smal eller bred), 2 x 30 sek.
HOFTEhev (skrå og rett), 2 x 30 sek.
KLOKKErotasjon, 2 x 30 sek.

Parøvelser 
CRUNCHpunch (høyre/venstre og ned), 4 x 30 sek.
OVER & Under (krabb, harehopp og arm.hev), 4 x 30 sek.

Topp innsats og intensiv hard jobbing – godt over landsgjennomsnittet! Nok et solid innskudd på evne-kontoen og Prosjekt «Helårskroppen». Hurtigklapp for Sara «Håndball» og Hermann «Fotball», NYE rekrutter på prøve. Disponerte kreftene smart!

Til deg som leser dette og følger Laget, men ikke klarer å bestemme seg for å BLIMÈ, klikk HER. Ellers; et par minnelser:

(1) Høstferie neste Uke 40 er normalt treningsfri, men – mulighet for BONUSøkt(er).
(2) Neste DAMEtrening på Lørdag er 16. oktober (Uke 41).

OPP&NED-hilsen fra Einar & Espen

❤️ for Lag & Folk 
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook