BONUStrening på Lørdag 9. oktober 2021

Laget på 11 gjennomførte funksjonell og effektiv utendørstreningen – for folk flest!

HIT-økt # 1069. Sol OPP kl. 07.42, Sol NED kl. 18.26 – Dagslengde 10 t og 43 min. Oppvarming i Aall-løypa (500 m RundLøype) hvor gult er kult, og du hører skogens ro.

Forhøyet pust & puls etter mobiliseringsøvelser ved AutoVern: Dips m rette ben/hæl + A-hevninger m ben/hender på F-kant + 3+1 LEGGhopp mot f.kant. Deretter; Løp 2 x 6 min, 1 min aktiv pause. Retningsendring. Forventning om retur til utgangspunktet! Alle returnerte.

Norges Beste LøpeLøype er – med unntak av DAMEtrening på Lørdag (0930-1030) – mørklagt og utilgjengelig frem til april 2022! Så; med BONUStrening i HØSTferien på en Lørdag formiddag var det bare å utnytte muligheten: Årets siste HIT-Cooper Test! Løp så langt viljen og evnen tar deg på 12 min. Tell antall FULLførte runder og FULLførte 1/4-deler (125 m, 250 m, 375 m og 500 m). Personlig MÅL: (1) Våge mer, (2), Smile bredt og (3) Vise vilje til å gjennomføre etter evne (> her finner du Forrige HIT-Cooper Test <).

Din argeste konkurrent er alltid DEG og DINE tidligere resultater. Verste som kan skje? At du IKKE løper så fort og så langt som du hadde håpet. Er det personlig KRISE? Nei. Hva er det å gjøre med det? Fortsett å øve evnen, og gjøre nye forsøk! Som i dag. Hvordan presterte du mot dine tidligere resultater, foran eller bak? Nærmer du deg noen av de andre? Har vi utvikling i retning av økt rekkevidde?

Beste Praksis i Laget: Damer 5 FULLførte runder, Herrer: 5 FULLførte runder og 1/4 runde (nesten 2/4, eller 5 og 1/2 runde – men nei, det mangler fortsatt 4-5 meter …). I dag var Elisabeth G. svært nær å FULLføre 4 HELE runder og 2/4, men: 4 1/4! Solid prestasjon, verdt turen fra Lier.

Etter oppvarming og HIT-Cooper Test avsluttet vi BONUStreningen med styrkeøvelser utført 20 sek/10 sek p. – 20 sek pause mellom settene:

1. Høye Kneløft + Spark deg selv bak
2. SpenstHopp + SkøyteHopp
3. Russin Twist + Roing
4. V-Sax + H-Sax

Dessert: 30 (!) Felles SPENSThopp. Og sånn ble det. Også for Alexander (13 / Lier Fotball), som klarte seg utmerket på sin første HIT-økt i følge med mor Elisabeth (FrontRunner).

Etter BONUSøkta våget Eirin, Sigrid, Nils og Einar + Hilde seg til L-stranda på H-odden for KALDTbad & VARMTbål. Benyttet anledning til å feire Eirin på overtid, aldri for sent om man bare feirer i tide (og utide).

Oppstart etter HØStferien av DAMEtrening på Lørdag 16. oktober fra 9.30-10.30 med Kine S. DAMElaget må utvikles videre, så Inviter med og Del med 1 eller 100 venninner du unner å ta seg ekstra godt ut!

BONUShilsen fra Einar

❤️ for Lag & Folk 
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook