HARDtrening på Tirsdag 19. oktober 2021

28 hardhauser lot seg ikke stoppe av vinterens første snø!

Riktignok hadde det meste forsvunnet, men vått og mørkt var det med yr i lufta. Og da er det fort gjort å bli litt yr, noe flere ga uttrykk for at de ble. For hva er vel bedre enn å dra i samlet flokk til Brønnøya og løpe 5 seige og herlige 4 minuttersdrag? Sterk innsats av alle, både veteraner, voksne og ungdommen.

Tilbake på idrettsanlegget ble det en styrkeøkt tilpasset de våte forholdene. Vi holdt oss ved autovernet ved parkeringsplassen barnehagen og der ble følgende øvelser kjørt med 4 x 30 sekunders arbeidsinnsats:

  • Push-ups og dips
  • Knebøy med tåhev og squat med hopp
  • Foundation training med good morning
  • Utfall fremover og bakover
  • Foundation training i utfallsposisjon

Og med det var 60 effektive minutter med trening utendørs gjennomført.

Takk for innsatsen og den gode stemingen dere bidrar med.

Treningshilsen fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook