DAMEtrening på Lørdag 23. oktober 2021

16 stilte opp for DAMElaget og 60 min med kondisjon, styrke og sjelero!

Sol OPP 0817, ned 1746. Dagslys i 9 t 29 m og 26 s. 2 måneder til Vintersolverv, 21 desember. Solskinn og frisk luft fra 0930-1030, 60 min jakt på velbehagsfølelsen i kropp og topp!

Fra Nesøya Idrettsanlegg bar det rett ned til Hvamodden og det Gule Huset for motbakkeintervaller: 6 x 2 min, 1 min. pause. Gjennomløpning – før gjentatte opp og nedturer; det er noe Laget har lang og positiv erfaring med. Elsker motbakke! Så da måtte vi bare ha det. Som det fremgår av vedlagte spillefilm med meget sterk rollebesetning; veldisponert og disiplinert gjennomføring av alle 16 på dagens DAMElag. Etter løp følger styrke, i 3 akter: Styrkefrekvens 1 bak det Gule Huset, sekvens 2 på Brygga og sekvens 3 på kaia ved stranda i Vestre Vei. Gode basisøvelser, fra topp til tå. Var du der ikke, henger du etter!

Sola stekte, D-vitaminer og rett-i-kroppen energi-innsprøytning. Mental helse. Utsyn, klarsyn og vidsyn. Ingen synsbedrag! Med en solid dose styrke unnagjort var tiden inne for nok et spektakulært LAGbilde, ute under åpen himmel. Gode minner er verdt å arkivere for all tid. Flere av damene har hatt en supersterk treningsuke med HIT. Helårskroppen bygges gradvis og Lagvis. Flere befinner seg i, eller er på god vei inn – i flytsonen. En fin sone å oppholde seg i!

Etter effektiv og funksjonell trening, hva passer da bedre enn restitusjon for kropp, og sjel. Sola på sitt HØYESTE og mest intense 1302, da er det svært passende med et avkjølende KALDTbad og et brennhett VARMTbål. Fantastisk badedag og fargerikt BADElag. Sosialt, hyggelig og avslappende. Varmt på stranda i dag, speilblankt vann. Grip muligheten! Bål tent, mange badegjester. Forvirrede forbipasserende, flagg, medaljer og fakler. Italienere, franskmenn og nordmenn. Bruce Springsteen, Adele og Rihanna. Helt valgfritt selvsagt, men anbefales å prøve. Advarsel! Magi kan oppstå før du aner det. Du risikerer å ville mer av det samme, vann over hodet eller ikke.

Velkommen tilbake for det ene (DAMEtrening), det andre (KALDTbad & VARMTbål) – eller iblant: ja takk, begge deler! Arrivederci! Au revoir!

STREKK-deg-lenger-hilsen fra Kine & Einar

❤️ for Lag & FolkBesøk www.hitrening.no. Følg HARD Intensiv Trening på FB

DAMElaget på Lørdag 23. oktober 2021