DAMEtrening på Lørdag 30. oktober 2021

13 DAMER lot seg ikke skremme av litt skrømt på Hvamodden!

Siste DAMEøkt i oktober, 2-sifret plusstall på gradestokken, gradvis stigende sol, og særdeles lørdags blide damer. Nok en gang gikk turen til det Gule Huset for en økt med overvekt av styrke (Type 3).

Startet med 6 løpedrag på annenhver 1 og 2 minutt. Korte drag og høyt tempo var planen, og det gikk som planlagt 🙂 DAMEne kjørt hardt allerede fra start, og de som før kanskje smågikk i oppoverbakken jager nå som ville dyr ryggen til DAMene foran 😀

Da var tiden inne for styrke ute på odden. Først fikk armer og overkropp gjennomgå, deretter var det rompe og lår sin tur. Avsluttet kalaset med en drøy 4 minutter Mage-Bonanza. DAMEne fikk det de kom for, og mer til. Innsatsen styrer de for det meste selv, men vi kan nå feire at vi tar flere Push-Ups enn før 🙂 Fremgang og utvikling!

❤️ for Lag & Folk / Kine Storholt
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook