HARDtrening på Tirsdag 9. november 2021

28 stilte opp for 16 min. med «Berg & Dalbane» i Kalkbukta!

Opp og nedturer ble det, av egen fri vilje. Litt avkjølende vær passer bra når det blir dampende hett i «Kalkovnen» hvor alle jobber hardt med å ta seg Opp & Frem. Intervall-løp 4 x 2 min / 30 sek pause i «Liten Bakke»/Østre vei. Deretter motsatt; 2 x 4 min / 60 sek pause i «Stor Bakke»/Vendla. Fast K1 i bunn av bakken, K2/K3/K4 plassert i bakkene. Løp fra K1 til hhv. K4-K3-K2 – gjenta. Alt. ta vending ved kjegle som passer deg best! Sterke legger, bakside lår og rumpeballer i arbeid – skyvkraft! Var du med til K-bukta i 2019 da selveste Idrettspresident Berit Kjøll fikk sitt første møte med HIT?

Innsats etter Vilje & Evne, der og da. Noen ganger vil ikke viljen helt være med, men så viser evnen gradvis vei og alt ordner seg. LAGbilde på toppen av STOR Bakke! Med mye hjerte og lungetrening i kroppen bar det raka vegen opp Søndre vei til Idrettsanlegget og det «FANplastiske» eviggrønne underlaget for en god dose med styrketrening:

Individuelle øvelser
SIDEwalk, 2 x 20 sek.
BJØRNEkrabb (smal eller bred), 2 x 20 sek.
HAREhopp 3-1, 2 x 20 sek.

Parøvelser
KAST & RETUR (ankelgrep, beina h/v og midt), 4 x 20 sek.
CRUNCH & PUNCH (høyre/venstre og ned), 4 x 20 sek.

Intensiv og funksjonell innsats av god kvalitet, langt over landsgjennomsnittet!
Helsedirektoratet: 2/3 av den norske befolkning er per definisjon fysisk INAKTIV. Befolkningen trenger å beveg seg (mye) mer, (helst) utendørs – (gjennom) hele året!

HIT = HARDT kortvarig + ROLIG langvarig + SOSIAL Restitusjon = AKTIV (fysisk/mentalt).
Utendørs hele året! Funksjonelt og effektivt! For folk flest!

Følger Laget, men våger deg ikke ut? Bestem deg, klikk HER.

BERG & DAL-hilsen fra Einar & Espen

❤️ for Lag & Folk 
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook