HARDtrening på Torsdag 16. desember 2021

Det ble månelyst da Laget på 18 tok seg mere og bedre ut enn folk flest!

Fantastisk vær, skareføre og grønt gress – treningsforhold for utomhusentusiaster.
Lett jogg i timeglass på grønt gress og et par runder i 300m terrengløype. Mobilisering av store muskelgrupper: 30 sek m (1) ArmHev, (2) KneLøft og (3) SpenstHopp.

SKAREløp i fyr & flammer; 3 x 2 min med klokka og 3 x 2 min mot klokka. 10-20% Fartsøkning siste 30 sek., 30 sek aktiv pause mlm dragene og 60 sek aktiv pause mlm med og mot klokka. Norm 2 min kupert per runde = 6 runder a` 300 m / 1.800 m = 2.000m pluss aktiv pause.

Nok en runde med 30 sek med ArmHev og SpenstHopp. Mer skal det bli.

GRESSløp 6 x 45/15 i TimeGlasset med klokka og 6×45/15 mot klokka. 60 sek pause mlm med og mot klokka. Norm 200 m flatt per drag x 12 = 2.400m pluss aktiv pause.

A, B og C-Laget stilte til start for Årets siste Prestisjetunge LAGkonkurranse; «HEAT a CONE«: «60 m KJEGLEhopp». Øvelsene 100 Jumping Jacks, 100 ArmHevinger og 120m Løp (t/r G-linje) utløser 3 «KJEGLEhopp» (ca. 3 m x 20 = 60m). Kun LAGleder kan flytte/skritte ut Kjeglen, og bestemmer også ALT! ALLE på Laget må bidra (Like bidrag på Løp), og Laget kan bare gjøre èn øvelse av gangen. LAGleder: Fordel og disponer belastning mellom LAGSmedlemmer!

VARig Resultat: LAGleder Anne Katrine og C-Laget tok Gull, LAGleder Lars og B-Laget tok Sølv og LAGleder Tom og A-Laget tok Bronse. Ingen NEDrykk, bare OPPrykk på alle Lag. Premiesermoni i Sluttet Åpen MidtSirkel. Gratulerer til alle LAGledere og LAGdeler for utvist vilje til å påvirke egen og andres evne til individuell LAGinnsats. Folk Flest Yter Best sammen med andre. Mohammad (Cred Morten B.) debuterte på HIT, disponerte kreftene sine fornuftig og gjennomførte med stil.

Årets siste HIT-økt faller på årets korteste dag; tirsdag 21. desember! Ta deg godt ut under vintersolverv med fysisk aktivitet. Vel møtt for et lyspunkt i det aller mørkeste!

JULE-hilsen fra Einar & Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

LAGleder Anne Katrine Gjøs og C-Laget tok Gull i LAGkonkurransen «HEAT a CONE» – Pokal og Medaljepremie!