HELSE & TRENING m/ Ole Petter Hjelle og Øystein Sylta!

Sprangrytter, hockeyspiller, mosjonist, pensjonist, proff, amatør, aktiv, inaktiv, sjakkspiller eller fotballspiller – det spiller ingen rolle hvilken type aktivitet eller idrett du bedriver eller utøver, eller hvilket nivå du er på. Ole Petter og Øystein har kunnskap og erfaring om Helse & Trening som er livsviktig for befolkningen! Dette handler om livskvalitet og livslengde til norsk ungdom og voksne, og hvordan samfunnet og befolkningen best kan ivareta egen helse.

Mesterskap og forfatterskap, prestasjoner høyt og lavt, flatt og bratt. Ole Petter og Øystein er nasjonalt og internasjonal anerkjent for hardt arbeid. Lang utdannelse med forskning og legevitenskap, og ikke minst mye praksis og mange meritter! De er også dyktige formidlere!

Pandemien tok fra oss muligheten til å fylle Nesøya Idrettshall våren 2020 kort tid før de planlagte Foredragene til Ole Petter og Øystein, i tillegg til underholdning og rause gaver/premier fra våre samarbeidspartnere. HIT håper å få en ny mulighet 1. halvår 2022!

Visste du dette om Ole Petter Hjelle?

Lege og hjerneforsker. Forfatter av boken «Sterk hjerne med aktiv kropp«. Kjent som «Aktivitetslegen» i Horten, Fysisk Aktivitet på Blå Resept. Norgesmester i Maraton i 1995! Guinness Book of Records for Verdensrekord i formasjonshopp over Bangkok Flyplass sammen med 899 andre, bla. vår egen øyboer og høyt Norseman-plasserte Øyvind Buer på det Norske Hopplandslaget. En energibunt med mye og mangt på CVèn. OP har vunnet priser for sin formidlingsevne!

Ole Petter under Frokost-TV på TV2


Visste du dette om Øystein Sylta?

Doktorgrad/PhD i idrettsvitenskap med spesialisering innen utholdenhetstrening og fysiologi. 16 års erfaring som offiser i Forsvaret, idrett og prestasjonsutvikling som ansvarsområde, Krigsskolen 2012-2016. Landslagsutøver i friidrett (langdistanse) fra 2003-2015; 20-talls NM/Nordiske gull/sølv/bronse medaljer (senior) på distanser fra 3000m til Maraton og Terrengløp. Deltatt i en rekke internasjonale mesterskap. Landslagsutøver i militær 5-kamp 1998-2004 med EM/Nordisk/NM gull og ulike Norske rekorder. NM gull i duathlon (løp-sykkel-løp), samt meget gode resultater på sykkel. Øystein har også vunnet mange mosjonsløp som KnarvikmilaStoltzekleiven oppSvalandsgubben og Tryvann Opp.

Øystein Sylta på NRK

Det var litt mer om landets fremste ressurser innen ”Helse, fysisk aktivitet og trening” som begge vet det som er verdt å vite om hva som kreves av innsats over tid for at helse, fysisk form og livsstilsendringer skal vedvare.

Fra teori til praksis, ord til handling, analyse til gjennomføring!

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook