HARDtrening på Torsdag 20. januar 2022

16 løp att & fram 25 ganger uten å komme av flekken!

25 x 45/15 er innsats godt over landsgjennomsnittet på samtlige! I tillegg til en god dose styrke ble det et solid innskudd på «Evne-kontoen» & «Helårs-kroppen». Thomas, Niklas, Rikard, Annetine, Kristine og Trond var blant flere som stakk lekent avgårde. Mohammad fullførte nok en veldisponert økt, og Christian var endelig tilbake etter skadeavbrekk. Flere har trent godt lenge, og det gir effekt – Anne Katrine er i støtet! Og nå går det raskt mot vår. Og mot Milepælen 1.111 gjennomførte HIT-økter.

Følger du Laget, men våger ikke å ta deg godt ut med HIT? Les HER. Minner om DAMEtrening på Lørdag m mulighet for KALDTbad, og LANGløp på Søndag.

1111-hilsener fra Einar & Espen

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook