DAMEtrening på Lørdag 26. mars 2022

En HARD kjerne på 9 fikk jobben gjort med Årets første HIT Cooper-Test!

1.500 m oppvarming med 1 runde i Gress & Grus-løypa på Idrettsanlegget, og 2 runder i Aall-løypa m R-endring. Fønvind og Solgløtt. Blåveis og Hestehov. Ekorn og Rådyr.

Årets første HIT 12 min Cooper-Test! Løp så langt viljen og evnen tar deg på 12 min. Tell antall FULLførte runder og FULLførte 1/4-deler (125 m, 250 m, 375 m og 500 m). Gøyalt! Din argeste konkurrent er alltid DEG og DINE tidligere resultater. Verste som kan skje? At du IKKE løper så fort og så langt som du ville. Hva er det å gjøre med det? Finne vilje til å øve evnen! Hvordan presterte du så i dag mot dine tidligere resultater?

Beste Praksis HIT Damer – 5 FULLførte runder, HIT Herrer – 5 1/4 FULLførte runder. Under årets siste Cooper-Test i 2021 var Elisabeth G. svært nær 4 1/2 FULLførte runder, MEN måtte nøye seg med solide 4 1/4 FULLførte runder! I dag – post covid – løp tvillingsøstrene Elisabeth & Kathrine G. inn til kontrollerte 4 FULLførte runder! Friske takter å spore hos ALLE Damene som våget seg ut i Lag. Jacqueline K. løp progressivt og noterte seg for sterke 4 1/4 FULLførte runder. Flott disponert damer, erfaring!

Etter LøpesFEST venter STYRKEfest! Godt Ferdig på Toppen av kroppen m Cooper-Test, jobber vi oss så videre nedover på Kroppen m øvelser fordelt på armer, bryst, rygg, hofter og mage – men også litt ekstra rumpe, lår/legger:

D.strekk h/v
Trekk Tau, fest grepet lengst mulig inn
Skrå h/v utside håndflate mot utside kne
Dynamisk Planke
Sykle
Hev og senk m samlede bein
FallskjermHopp (Hopp! 1001, 1002 og 1003)
ArmeHev (ingen knær)
Skrå HofteHev (det skal rive i lysken, stå 2 sek på toppen)
Klokkerotasjon (med/mot klokka)
90gr ut til siden, rett ut bak (h/v)

Avslutter med Punch & Crunch: 3 x 30 sek (Bronse, Sølv og Gull). Oppdrag: Disponer kreftene dine slik at du presterer bedre for hvert av de tre forsøkene (ant. repetisjoner).
Som med Rolig – Raskere – Raskest 9. mars i Aall-løypa fikk alle Damene GÅTT BESTÅTT!

Ha en fortsatt fin lørdag og helg, en kald og varm hilsen til BADElaget – og; husk at på søndag stilles klokken en time frem. Da dimmes det brått opp 🙂

Hilsen Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

DAMElaget på Lørdag 26 mars 2022