DAMEtrening på Lørdag 2. desember 2017

15 viljesterke damer hadde planen klar! Før andre har rukket å komme seg ut av senga var disse damene allerede godt i gang. Først en runde i Aall-løypa. Dagslyset gir oss muligheter til fortsatt å benytte seg av Einars fine 500 m rundløype – rundt Vendla Barnehage. Videre ned til oppvarmet kunstgress. Her boltret vi oss vilt denne lørdagsmorgen med minus 5 i luften og delvis skyet. Å jobbe i par er gøy og kanskje litt skummelt men først og fremst gir det oss muligheter til variasjon i styrkeøkten. Som for eksempel » saging» – holder hender med partner, den ene holder igjen imens den andre drar. I tillegg skal vi ha en god 45 grader i beina. Puh…den kjennes!!! Det ble kjørt flere ulike parøvelser kombinert med løping. Så 8 x 40 sekunders løp – pause 20 sek – og på’n igjen. Deretter 4 stasjoner med styrke, 3 rep per stasjon. Avslutter i kjent stil med stafett. Denne gangen » planke»-stafetten. Om du lurer på hva det går ut på  så møter du bare opp lørdag 9. desember til ny DAMEtrening 😉 Vi gir oss ikke så lett!

Damene er sterke og målbevisste. De gjør planer om til handling. Ta en titt på HIT sitt treningsprogram i desember. Øktene er ute, meld deg på – så har du en fiks ferdig plan 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar