HARDtrening på Torsdag 22. november 2018

27 medlemmer ga ALT på kveldens HARDtrening!

Etter mange økter med hovedvekt på løping ble det i kveld kjørt en ren styrkeøkt helt fraværende av løpeintervaller. Det ble allikevel løpt en del men alltid i kombinasjon med styrke. Økten inneholdt mange ulike styrkekombinasjoner med for det meste kjente øvelser. En ny plankevariant i kveld som ble utført parvis. En holder beina til den andre, den andre står i planke på strake armer. Uten at den i planke vet hva som skjer skal den som holder slippe opp en fot som da aller helst ikke skal gå i bakken eller alt for mye ut av posisjon. Litt som » Natt test» mesterens mester 🙂 Det ble også utført både push-ups og sit-ups i par. Tydeligvis både morsomt og motiverende å jobbe i par 🙂 Fortsatte økten med mange repetisjoner av samme øvelse, planke med løp på signal og helt til slutt løpesirkel der en mann eller kvinne løper på utsiden av sirkelen imens resten av HARDingene jobber hardt med ulike styrkeøvelser. Fornøyd og hardtarbeidende gjeng på trening i kveld, topp innsats!

Treningshilsen fra Kine og Einar