NMT på Torsdag 18. oktober 2012

En økt det dampet godt av – trening er helt tydelig ferskvare! Godt oppmøte igjen: 20 + 12 deltakere hvorav 2 nye kvinnelige rekrutter. Bra! Går det an å kjøre sammenhengende 8 minutter funksjonell utholdende styrke fordelt på 8 øvelser som repeteres 2 ganger a` 20 – 22 sekunder med 8 – 10 sekunders byttetid og repetere dette 3 ganger med bare 40 sekunder pause? Åjada! Ikke noe problem. Når man jobber sammen som gruppe, biter tennene sammen og tyner ut alt man har av krefter, så klarer vi det. Og det smaker så godt når man først er igjennom! Men det var ikke ferdig med det. Halvannen minutts løpsintervall med de innlagte styrkeøvelse 1,5 amerikaner, 5 x roende situps og 2x pushups albue til kne avsluttet det hele. Selv en ikke-planlagt bonusintervall stoppet ikke kveldens deltakere. Kan bare applaudere for en fantastisk innsats på dagens økt som helt sikkert vil kjennes godt i dagene som kommer! For de av dere som trenger en økt å ta seg inn på er det bare å møte opp kl. 09:00 samme sted for NMT på Lørdag med Espen Gjøs og Einar Aall.

NMT-hilsen fra Carl-Fredrik & Øyvind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *