Medlemstilbud

Det skal lønne seg å være medlem av HIT, på alle mulige måter!

HIT benytter ulike leverandører av sko, bekledning og utstyr som egner seg til utendørstrening og aktiviteter. HIT står fritt, og benytter seg av leverandører og produkter Laget og den enkelte finner best egnet for seg og sitt.

Samtidig er Laget opptatt av flerbruk og gjenbruk av utstyr og tekstiler. Vi trener ute hele året, og «skifter ham» med sesongene. En ujålete treningsgruppe, mest opptatt av funksjon. Mye kan ha anvendelse lenge, og det skal ikke være kostnadsdrivende å trene med HIT. Laget jobber for at ditt medlemskap skal gi deg fordeler.

Sko er vi opptatt av at skal være «ferskvare». På samme måte som sengen gir kroppen støtte og hvile i «horisontalen», gjelder dette også for kroppen og føttene i «vertikalen». Det er mange bruksområder som skal dekkes; vått, tørt, snø/is, terreng, asfalt, gress og grus. Sko som funksjon av fot er viktig for mange. Det handler også om din sikkerhet for å begrense skader og uhell når vi trener og beveger oss ute.

Spør oss gjerne om uavhengige råd, tips og anbefalinger. Laget besitter mye erfaring og kunnskap, og noen ganger kan det være av betydning for ditt valg. Utvalgte samarbeidsleverandører og kontaktpersoner gir HIT-medlemmer et godt tilbud. 

Ta kontakt på hitrening@gmail.com for spørsmål om medlemstilbud!

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook