Månedlige arkiver: februar 2021

DAMEtrening på Lørdag 20. februar 2021

13 stilte opp for laget første lørdag i vinterferien!

17 grader forskjell fra siste lørdag og nesten vårtemperatur i dag. Et lav skydekket og litt småregn i luften la ingen demper på verken stemning eller innsats. Dagens økt bød på det meste, og på nedre kunstgress boltret vi oss igjennom totalt 5 ulike treningsbolker. 

Startet med lett løp og rolig styrke for å få kroppen i gang. Deretter den nå kjente øvelsen » idioten» hvor vi jobber frem og tilbake og gjør gitt antall øvelser før vi starter på ny igjen. Her får man en kombinasjon av både løp og styrke.
Bolk nr. 3, 5 x 2 minutter løp intervall med fartsøkning hvert 30 sekund, totalt 3 fartsøkninger. Også en kjent løpevariant for gruppen. Her får man noe å tenke på samtidig som man må disponere krefter gjennom draget da man de siste 30 sekundene skal ligge opp i mot max fart.

Bolk 4, ny variant av løp + styrke. Styrkebokser i hvert hjørne av banen, totalt 4, forflytning med løp + » forsvarsspiller» mellom hver boks. Sammenhengende jobbing i 8 minutter. Til slutt bolk 5, en klassiker, pain med Jane 🙂

Rundet treningsfesten av med LAGbilde og brøl.

Treningshilsen fra Kine og Einar

DAMEtrening på Lørdag 13. februar 2021

17 medlemmer av DAMElaget tok seg godt ut under trening utendørs!

Denne lørdagen bød også på tosifret minus på gradestokken og strålende sol fra skyfri himmel. Helt magiske forhold og perfekt start på en lørdag nå snart halvveis i februar.
For å få motoren i gang startet vi økten med en runde i Aall-løypa og oppvarming ved rekkverket. Litt lengre intervalldrag denne lørdagen med 2 – 4 – 6 – 4 – 2 minutter drag, som vanlig aktive pauser på 1 minutt. DAMEne sparket friskt i fra seg og bød på både latter og smil underveis i løypa. 

Ingen DAMEøkt uten en solid styrkedose. Også denne gangen la vi opp til litt lengre arbeidsperioder. Ulike varianter av planke, utfall, knebøy, sit-ups og sist men ikke minst amerikaner 🙂  God stemning og topp innsats.

Ønsker søstrene Hanna og Elise velkommen på DAMElaget, inspirert av Kari-Ann sist lørdag! Vi gleder oss til å se dere og resten av DAMEne igjen allerede neste lørdag.

Treningshilsen fra Kine og Einar 

DAMEtrening på Lørdag 6. februar 2021

15 medlemmer av DAMElaget trosset tosifret minus på gradestokken!

Og det viste seg nok en gang å være lurt, for solen tittet raskt frem mellom trærne og ga oss etter hvert varmende stråler i ansikt og på kropp. Det ble i dag presentert en klassisk DAMEøkt, halvt om halvt med styrke og løpe. Startet i Aall-løypa med til sammen 5 drag, annenhver 2 og 3 minutter, aktiv pause som vanlig med bevegelse rundt i den fine løypa.

Deretter lett løp ned til kunstgress for 3 styrkeblokker, hver blokk satt sammen av 4 øvelser med spesielt fokus på overkropp. 30 sek per øvelse og to runder per blokk. Raske bytte mellom øvelsene og minst mulig pause.

Avsluttet økten med 10 x 45 sekunders intervall, den såkalt » I Boksen». Det skal returneres tilbake » I boksen» innen 45 sekunder. Viktig å holde jevnt driv og farten oppe. DAMElaget viste at formen er på topp. Avrundet det hele med fokus på mage og et LAGbilde av blide Damer i solen. Etter DAMEtrening skinte sola fra skyfri himmel, og det ble fristet med en tur innom stranda på Hvamodden for KALDTbad & VARMTbål. Velg det ene, velg det andre – eller gjør begge deler.

Situasjonen » der ute» ser ut som om at det er håp for at vi også sees om en uke, og glad er vi for det 🙂

Trening og lørdagshilsen fra Kine og Einar