Månedlige arkiver: april 2017

HARDtrening på Torsdag 27. april 2017

19 deltakere fikk med seg årets siste økt i april! Igjen tok vi turen i Aall-løypa, nypreppet av sjefen sjøl. Intervalldelen besto av 8 x 2 minutter med 1 minutts pause. Moro at enkelte klemmer til litt ekstra på enkelte drag. Deretter ble det styrke på friidrettsanlegget av den uttømmende varianten. Samme øvelse 6 x 20 sekunder, med 10 sekunder hvile. Utfall, brede push-ups, roing, amerikaner, planke, skøytehopp, rygghev og spensthopp.

Takk for god innsats. Vi ses i mai.

Hilsen Espen og Einar

Treningshilsen fra Espen og Einar

HARDtrening på Tirsdag 25. april 2017

Det var 27 medlemmer som i kveld fikk brynt seg på «2-gangen» i Aall-løypa! Startet på 2 min drag – så 4 min – opp til 8 min – ned til 4 min – og avslutningsvis en fartsfull 2 min. Noe for enhver smak med andre ord. Deretter over på en uttømmende styrkedel der vi jobbet med et området om gangen: 1) bryst, 2) mage/ rygg og til slutt 3) bein. Hardt, men veldig effektivt! Nye muligheter allerede på torsdag, da under ledelse av Espen. Vel møtt støtt og stadig 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar

Turmarsj søndag 23. april 2017

FØLG MED! MERK DEG JUSTERING I TID OG DISTANSE: Det blir turmarsj søndag 23. april fra kl. 9-15. Rundtur på 20K! Start/oppmøte er P-plass i bunn av Kleiva (høyre hånd forbi Sundvolden Hotel, se av filmsnutt under). Muligheter for samkjøring vil sikkert kunne oppstå. Vi marsjerer ikke bare rundt på måfå, selv om vi noen ganger marsjerer rundt i ring. Gjerne på Ringerike. Tur, natur og kultur. Vi legger stein på stein og tar tur for tur frem mot målet: «En HARD Dagsmarsj 2017» søndag 20. aug. Ingen påmelding på nettsiden, men gi beskjed om at du kommer i en av kanalene (Kristin, Cherry, Annetine, Kari, Bjørn, Lars og Einar skal. Skal du?)

Ta med riktig fottøy. Pga strekk med ankeldyp snø, ta ikke bare med joggesko. Fjellstøvler er best. Om du vil, ta med begge deler og bytt underveis. Husk sekk, med mat og drikke. Byttetøy er lurt, både sokker og trøye. Lad batteri på klokker og kamera. Hensikten er bla. å teste mat/drikkebehov, kapasitet og sko/utstyr til dagsmarsjen i august. Pakk ned godt humør!

HARDtrening på Torsdag 20. april 2017

Vi dro inn i Nesøya naturreservat med 19 deltakere og kom ut med 22!

HIT leverer effektive treningsøkter, og tiden til snikk snakk på oppstillingsplass blir stadig kortere. Så da gjelder det å være ute i tide. Kveldens økt var en etterlengtet og krevende bakkeintervalløkt hvor vi jobbet 20 minutter kontinuerlig. HARDT opp bakken i naturreservatet, rolig ned. Deretter bar det tilbake til idrettsanlegget hvor vi kjørte 5 bolker med AMRAP styrke. 3 øvelser pr bolk og arbeidstid 2,5 minutt. Minner om langtur til helgen. God trening frem mot «En HARD Dagsmarsj» i august.

Treningshilsen fra Espen og Einar

HARDtrening på Tirsdag 18. april 2017

28 medlemmer deltok på HARDtrenings økt #660 og sesongens første sluttet sirkel som ble avholdt før solnedgang! Annenhver 2 og 4 minutters løpeintervall i Aall-løypa, totalt 7 drag til sammen. Deretter 3 x 45 sekunder per styrkeøvelser for bein, overkropp og kjerne muskulatur på basketball banen. Inkludert salamander som er en tung og teknisk vanskelig øvelse. Avslutningsvis planke – spurt – amerikaner – og på’n igjen 🙂 Hærlig jobbing av en hærlig gjeng som alltid gir alt til siste fløytesignal går!

Treningshilsen fra Kine og Einar

HARDtrening på Torsdag 6. april 2017

19 HARDinger kan ta påskeferie med ekstra god samvittighet! Veldig bra jobbing gjennom hele økta. Høy intensitet under løpedragene som i kveld bestod av 3 runder med 3 x 2 min med fartsøkning hvert 30. sekund. Mellom hver intervallrunde ble det gjennomført uttømmende styrke på en og en muskelgruppe. Spesielt bein og kjernemuskulatur fikk kjørt seg bra. » Planken» i ulike varianter tar også godt på overkroppen og man kjenner det i skuldre og armer. Deretter for å sikre en god » sprett» bak avsluttet vi i kveld også med et besøk av » Jane» dog uten glinsende lyseblå tricot 😉 God påske og husk det øktes snart igjen så litt aktivitet utover hvilestilling i solveggen kan lønne seg 🙂

Påskehilsen fra Kine og Espen

HARDtrening på Tirsdag 4.april 2017

26 medlemmer på HARDtrening i kveld! Intensiv og effektiv økt med pyramideintervall i Aall-løypa! Startet på 1 m – opp til 4 m – og ned til 1 m igjen. Styrke på basketball banen, 8 repetisjoner av samme øvelse, 20 sekunders arbeidsperiode – 10 sekunders pause. Fin fart og driv gjennom hele økta. Litt vindfullt men ellers fine treningsforhold. » Jane Fonda» var innom økta avslutningsvis og det forventes en visit av henne også på torsdag 🙂

Vi øktes snart igjen!

Treningshilsen fra Kine og Einar