Månedlige arkiver: april 2021

VIKTIG melding, følg med! TOPP Foredragsholdere!

Eksisterende eller tidligere lagmedlem, venn, famile, følger eller tilhenger av Laget – dette vil du IKKE gå glipp av, om det så er det siste du gjør!

HIT har gleden av å melde at 2 av landets største kapasiteter innen «Helse & Trening» har sagt seg villige til å stille opp med sine innsiktsfulle foredrag for Laget, og alle unge og voksne i Asker & Bærum som måtte tørste etter kunnskap og kompetanse rundt «Helse & Trening». Fysisk aktivitet og folkehelse, gjør plass – her kommer en dobbeløkt med nyttig og livsviktig informasjon.

Sprangrytter, hockeyspiller, mosjonist, pensjonist, proff, amatør, aktiv, inaktiv, sjakkspiller eller fotballspiller – det spiller ingen rolle hvilken type aktivitet/idrett du bedriver eller hvilket nivå du er på. Dette MÅ du få med deg! 

I tillegg til å være svært dyktige formidlere, har foredragsholderne prestert og levert langt over landsgjennomsnittet på flere områder, og over lang tid. Bunnsolid erfaring, basert på lang utdannelse, mye forskning og legevitenskap og ikke minst mye praksis og praktisk anvendelse. Disse to kan og vet mye som er viktig om «Helse & Trening», langt mer enn folk flest! 

Mesterskap og forfatterskap, prestasjoner både høyt og lavt, flatt og bratt. De er nasjonalt og internasjonal anerkjent for hardt arbeid, rettet mot og tilgodesett alle lag av befolkningen.

I første omgang er det medlemmer av Laget (eksisterende og tidligere) og deres familie og venner, Følgere & Øyas befolkning som prioriteres. Det skjer ved å melde inn en uforpliktende interesse til hitrening@gmail.com med navn og e-post på dem det gjelder. Disse vil ha prioritet når endelig tidspunkt og navn på foredragsholdere offentliggjøres, og det åpnes for påmelding og kjøp av billett til arrangementet. Del og inviter andre unge og voksne i egne rekker (personer/grupper) før arrangementet publiseres offentlig.

Hilsen Laget (arrangør) & Støttespillere som alle vil befolkningen vel