Månedlige arkiver: desember 2016

HARDtrening på Torsdag 22. desember 2016

22 medlemmer tok seg tid til å delta på årets siste HIT. Stjerneklart og null føre, men perfekte forhold for fartsfylte intervaller på kunstgressbanen i form av 10 x 2 minutters løp med 1 minutts pause. Og litt julestemning ble med Jan som stilte med nisselue og røde kjegler med lys i. Det ble løpt en «timeglassrunde» og de fleste fikk blåst ut litt ekstra før jul.

Deretter gjennomførte vi AMRAP styrkesirkel i midtsirkelen på banen. 5 sett med 3 minutters kontinuerlig arbeid. Pushups, ryggcrawl, situps, amerikaner, rygghev, spensthopp og russian twist var noen av øvelsene.

Og i samme øyeblikk som vi blåste av økten, så for et stjerneskudd over himmelen.

HIT ønsker alle en riktig god og aktiv jul. Og husk at det er lov å bytte ut russian twist med en pose twist. Eller omvendt.

Treningshilsen fra Espen og Einar

VIKTIG MELDING!

Styret i Idrettslaget HARD Intensiv Trening (HIT) har besluttet opphold i treningstilbudet fra 1. januar 2017.

Bakgrunnen for beslutningen er at laget i en lengre periode har hatt utfordringer med instruktørkapasitet. Resultatet av dette er en stor belastningen på få. Videre har vårt hovedmål fra starten i 2011 vært «Å bygge et solid og attraktivt Idrettslag med 100 medlemmer – året rundt». Antallet skulle sikre nødvendig intensitet på øktene, god balanse mellom økonomi og frivillighet, og muliggjøre videreutvikling. HIT har oppnådd mye (Størst i Norge), men hovedmålet er ikke innfridd.

Mye skjer på frivillig basis, og arbeidet er tid- og ressurskrevende. Styret har derfor valgt å trykke på pauseknappen fra årsskiftet for å vurdere fremtidige løsninger for laget og konseptet.

Ledelse og instruktører i HIT benytter anledningen til å takke alle trofaste medlemmer og støttespillere for gjennomføringen av 630 HARDtreningsøkter, uavbrutt over 5 år, hele året rundt, alltid med 2 instruktører – og ALDRI en kansellering!


På vegne av styret og instruktørene i HIT
Einar Aall
Styreleder/Daglig leder

HARDtrening på Tysdag 20. desember 2016

26 medlemmer møtte opp til nest siste HARDtrening i 2016. Mildt ver med plussgrader og opphald. Klassisk økt med 4x4min i bakken etter brygga på Brønnøya, og styrkesirkel med 2x4min arbeid på kunstgraset. Avslutning med 2x2min løp med innlagd øving. Tøff, fin økt med super innsats av medlemmene! Hugs siste økt før jul på torsdag med Kine og Einar.

Eg vil nytte anledninga og ynskje God Jul og Godt Nyttår, og få takke for eit flott treningsår i lag med dykk!

-Erlend og Einar-


HARDtrening på Torsdag 15. desember 2016

Den HARDE kjerne med 11 deltakere fikk kjørt seg godt med 8 minutters løp og styrke-kombo. Adventstid, juleavslutninger og juleforberedelser er trolig noe av forklaringen på et noe lavt oppmøte. Men intimt ble det, og også god stemning. Dagens program besto av 4 x 8 minutter med løps- og styrkekombinasjon, hvor vi for hver runde slet oss gjennom 3 styrkeøvelser med 8 repetisjoner pr øvelse. Avslutningsvis kjørte vi 10 x EMOM med løp frem og tilbake på tvers av kunstgressbanen for så å kjøre en styrkeøvelse. Og som en aldri så liten avslutning ble det tid til kålormen.

Takk for god innsats. Erlend ble støl da han kjørte denne på mandag, og forhåpentligvis setter økten sine spor på en eller annen måte.

Treningshilsen fra Espen og Erlend

HARDtrening på Tirsdag 13. desember 2016

20 hardhauser lot ikke isdekte og glatte veier sette en stopper for en HARD treningsøkt! Mens Budstikka kunne melde om rekordbesøk på legevakten i Asker og Bærum, kunne HIT melde om en god økt, dog med et tilfelle av overtråkk. Vi tok turen til Brønnøya og løp 5 drag à 3 minutter med 1 minutts pause. Deretter beveget vi oss rolig tilbake til idrettsanlegget og kjørte styrke. På programmet sto tre sett bestående av fire øvelser, hvor hver øvelse ble gjennomført i 30 sekunder. Hvert sett ble kjørt to ganger før pause. Avslutningsvis vartet Einar opp med en dessert for magen. Det smaker alltid godt.

Treningshilsen fra Espen og Einar


HARDtrening på Torsdag 8. desember 2016

Det var i kveld 18 medlemmer som tok en pause fra jule-bakst og andre juleforberedende huslig sysler 🙂 Og smart var det da alle avslutningsvis imponerte stort med nye rekord i planken. Planke er en veldig god kroppsvektsøvelse for magemusklene og dyp ryggmuskulatur, men kjennes også i skuldre, armer og bein. Målet var 5 minutter – måtte man gi seg før 5 minutter var alternativet sit-ups. Meget bra innsats og 5 minutter i planke er virkelige noe man kan skryte av på julebordet. Ellers bar økten preg av høy fart og tung styrke med vekselsvis løpeintervaller og styrke blokker. Som vanlig en svett og fornøyd hærlig gjeng 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar

HARDtrening på Tysdag 6. desember 2016

25 deltakarar møtte opp til HARDtrening i kveld, Per (58) var ny i kveld, men ikkje «ny i gamet»,- han låg lenge fremst blant dei aller hardeste! Minus fire grader, fint fast underlag på Brønnøya,20 min kontinuerleg arbeid i bakken frå brygga og opp til høgre. Hurtig opp, roleg nedatt. Deretter tilbake til idrettsanlegget og AMRAP, fire runder a 2,5min. Rakk også ei avslutning med 1min hurtig-løp med vendingar ned på magen. God stemning og fin innsats. Meld dykk på og møt opp på HARDtrening torsdag!

-Erlend & Einar-

HARDtrening på Torsdag 1. desember 2016

18 HIT-deltakere tok seg pause fra advent og fikk seg en HARD økt! Mens Magnus Carlsen måtte ofre dronningen for å beholde verdensmestertittelen, så slipper man å ofre den slags med HIT, og allikevel få følelsen av å vinne. Kveldens økt besto av en intervalldel med seks drag på vekselvis to og fire minutter. Igjen løp vi i og rundt Tufteparken med noen kneiker og enklere partier med grus og gress. Etter løp ble det styrketrening på kunstgressbanen. Her kjørte vi AMRAP styrke – 3 øvelser med 6 repetisjoner pr øvelser, med push-ups med både rotasjon og sideveis bevegelse, flere øvelser for kjernemuskulaturen og de store muskelgrupper som sete og lår som eksempler. Avslutningsvis rakk vi to drag av ett og et halvt minutt med innlagte push-ups. Minner om at HIT-dameavdeling inviterer alle til hyggelig sammenkomst på Baracoa i Sandvika fra 18:30 og utover fredag 2. desember 2016.

img_2582 img_2579 img_2570 img_2572 img_2576 img_2580

Treningshilsen fra Espen og Einar