Månedlige arkiver: juli 2013

NMT-øvelse sommer 2012!

«Diagonalstrekk uten sidestykke eller sidestøtte»

Sånn gjør du det:

Stå på alle fire i bro, strekk motsatt arm og bein godt ut mens du holder balansen – trekk så sammen slik at hånden tar i kneet (se det eminente modellbildet under). Gjenta minst 3 ganger, bytt så over til motsatt arm og fot. I fjor sommer var det «Dynamisk planke» som gikk som en farsott; først ut var Kurt fra Brønnøya – så fulgte David opp fra California, Espen på Svalbard, Matt i Alaska, Gaute i Lofoten mfl. – bare for å nevne noen.

Hva får vi se av digitale diagonalstrekk  i år? Send oss gjerne et litt sånt «ut av komfortsonen diagonalstrekk», til vår e-post eller rett ut på NMT sin FB-side. Visit juli 2012 på vår FB-tidslinje og la deg inspirere til innsats av «eksotiske globale plankeøvelser»!

Øvelsesmodell, landslagssjef og diagonalstrekkinstruktør: Tor Magne Howlid

 

 

NMT på Torsdag 11. juli 2013

11+2 glade NMT’ere møtte til en økt med mye løping, sit-ups og push-ups. En avansert løpspyramide, men likevel: Vi kom oss gjennom! Èn øvelse alle kan øve mer på frem mot oppstart igjen under NMT på Torsdag 1. august er balanseøvelsen «Diagoanalstrekk uten kne i bakken»: stå på alle fire som i en bro, strekk motsatt arm og bein ut mens du holder balansen, trekk sammen slik at hånden tar i kneet – 3 ganger, så bytt. I fjor var det plankebilder som ble publisert, mens i år er vi vel tøffe nok til å sende en dobbelkollasj med diagoanlstrekk? Send inn!

Igjen – ha en riktig god og treningsfylt sommer!

Tor Magne og Einar

NMT på Tirsdag 9. juli 2013

Strålende innsats i strålende sommervær!

Sommerbrune og meget spreke 17+2 deltakere svettet seg gjennom en 4 x 4 intervall i den berømte All-løypa. Fokus var å øke tempo jevnt i hvert intervall og komme litt lengre for hver gang, derfor måtte deltakerne merke seg hvor intervallet endte for å så rykke tilbake til start. Dette fikk alle til å kjenne på formen, noen middels fornøyde vel og merke.

Styrke for kropp og sjel….overkropp, bein og magemuskler fikk kjørt seg i kveld…som en tutti-frutti på slutten 1.5 min. Amerikaner.

Godt jobbet folkens og ha fortsatt en strålende sommer !

Ps. Vi noterer oss ekstraordinær innsats fra flere, i kveld spesielt fra Øyvind Halvorsen.

Hilsen Kine og Einar

NMT på Torsdag 4. juli 2013

Sommerferie innland og utland her kommer vi !!!

Lang og tro NMT-tjeneste har åpenbart satt sine spor. En heltent gjeng på 27+2 gjennomførte en god intervall på Hvamoddens grønne sletter med vekselsvis 2 og 4 minutter løping med korte pauser som ga lite rom for hvile.

Rask » cool-down» tilbake til start hvor alle ivret etter å få tynt seg litt ekstra før de skal innta sommerferie modus under en sol parasoll i sydlige strøk eller på tur i Norges vakre fjellheim. Med fokus styrke underkropp samt core-muskulatur og avslutningsvis en puls-lek kan vi alle si oss meget godt fornøyd med torsdagen NMT økt.

Vi sees allerede igjen på tirsdag !!

Sommerhilsen Kine og Tord-Arve

NMT på Tirsdag 2. juli 2013

Tidlig i ferien med hele 36 deltakere! En litt ny vri på gjennomføringen i en litt trang løype, men humøret var på topp mens vi kjørte knebøy. Så fikk vi prøvd krabbeutholdenheten – og vi fikk tatt noen sit-ups innimellom. Det var nok damene som i snitt holdt denne økta best! Og jeg skal tune økta så den blir litt hardere og får litt mer flyt – bare å glede seg 🙂

Vi sees på neste sommertrening torsdag kl 19:30!
Tor Magne og Carl-Fredrik