Månedlige arkiver: november 2020

Justert treningsavgift november 2020

Som for mars, så skal nå alle Lagets medlemmer ha fått refundert 100% av innbetalt treningsavgift for november (1/1 og 1/2 HIT) til oppgitt kontonummer.

Samtidig skal alle også ha mottatt NY justert Vipps eFaktura (mobil/nettbank) spesifisert som «Justert treningsavgift november/korona avbrudd» på kr. 250 for HIT i november 2020, ref. styrets beslutning 11. november. Beløpet er likt for alle medlemmer av Laget.

Ønsker du å støtte Laget ytterligere under nedstengningen kan du melde deg på denne støtteerklæringen, registrere deg som Grasrotgiver og/eller sende et bidrag til driftstilskudd på Vipps 129718 (HIT). Takk!

HIT medlemsservice

Styrebeslutning treningsavgift november 2020

HIT-styret har i dag kl. 18 avholdt ekstraordinært møte i anledning nok en nedstengningen av all aktivitet i Laget, og tiltak for å imøtegå konsekvensene av dette.

Styret har kommet til følgende beslutning:

 • Medlemmer bes om IKKE å betale mottatt eFaktura for november med forfall i morgen.
 • ALLE utstedte faktura fra HIT for treningsavgift i november vil bli KREDITERT.
  Dersom du har betalt før forfall vil hele beløpet bli tilbakeført.
 • ALLE fakturamottakere vil deretter motta NY faktura fra HIT pålydende kr. 250 for november 2020. Laget håper flest mulig vil akseptere og betale beløpet uavhengig av type medlemskap og om de har deltatt på HIT-økter i november eller ikke.

HIT har alltid hatt tradisjon for raushet og høy grad av frivillighet når det gjelder å takle redusert avgift/inntektsbortfall ved sykdom, skadeavbrekk, uforutsette jobbreiser o.l. Det har aldri vært krav om legeerklæringer, og løsninger er konsekvent hurtige og typisk i tråd med ønsker/behov fra dem det gjelder (redusert avgift/refusjon) for den aktuelle måneden.

Etter nedstengningen i mars valgte HIT-styret å gjennomføre en rask og fleksibel løsning med 100% refusjon/tilgodehavende for alle medlemmer etter at 3 HIT-økter alt var gjennomført. Ingen betalte for HIT-økter i mars. Motregning av tilgodehavende pågikk et par måneder etter at det igjen ble åpnet for trening, og de administrative prosessene ble svært tids- og ressurskrevende. Basert på disse erfaringene ble det konkludert med å finne bedre løsninger ved en eventuell ny nedstengning.

Nå står vi på nytt i en tilsvarende situasjon, bare denne gangen med 2 gjennomførte HIT-økter i november samtidig som faktura for treningsavgift er utestående med forfall frem i tid. Mange har ikke rukket å delta på HIT-økter i november, og flere har betalt faktura før forfall. Styret finner det derfor mest effektivt å «nullstille» måneden.

Styret ber om forståelse for sin beslutning/anmodning, og ser frem mot å ha ressurser og beredskap for videre drift/oppstart. Styret anser løsningen som enklere å administrere og mer økonomisk balansert i forholdet mellom Lag og Medlem, situasjonen tatt i betraktning.

HIT-styret, Nesøya 11. november 2020

DAMEtrening på Lørdag 7. november 2020

Hel V da 25 Damer og 3 samarbeidspartnere stilte opp for DAMElaget og HIT-økt #1042!

Destinasjon Aall-løypa som var ny-preppet og oppgradert for anledningen, samt tilpasset for korona-vennlige forbipasseringer. Godt med plass og god avstand i uterommet, fokus på smittevern!

Lett oppvarming med befaring gjennom løypa og gjennomgang av dagens styrke.
Det ble løpt 4 x 6 min. i Aall-løypa inkludert styrke på parkeringsplass og ved rekkverket. For ivaretagelse av smittevern ble hver deltaker tildelt fast plass.
 
Inn i egen » styrkeboks» og ut igjen, fungerte meget bra. Etter 4 tunge drag fortsatte ferden til Øvre Kunstgressbane for avsluttende styrke. Sit-ups, push-ups, setehev og en heftig avslutning med kombinert knebøy, spensthopp og amerikaner.

Høyt tempo og god innsats gjennom hele økta, DAMElaget imponerer 🙂 Etterpå dro en enda større delegasjon av KALDTbadende til Lille-stranda på Hvamodden for å «kjøle» seg ned.

STOR takk til (ny) Butikksjef Hans-Kristian på KIWI Nesøya som sørget for flere porsjoner med Sunnhet til folket på HIT-økta! Laget trekker også blant de fremmøtte Damene 2 heldige vinnere av SUUNTO Rabattkoder fra Stefan og Amer Sports, og 1 vinner av ALTRA Sko og INJINJI Sokker fra Getvital ved Andreas.

I tillegg byr da Andreas og Getvital på 25% rabatt hele helgen på alt i Nettbutikken fra Altra og Ofoos – ta kontakt på hitrening@gmail.com for RabattKode! Vinnerne vil bli annonsert og publisert som seg hør & bør.

Gratulerer! Men, alle er vi vinnere i dag, fordi: «Aktiv kropp, sterk hjerne – mentale effekter av fysisk aktivitet. Visste du at fysisk aktivitet styrker hjernen din mer enn kryssord og tradisjonell hjernetrim?» Nok en grunn til å BLIMÈ 🙂

Ha en fortsatt feirende flott helg!

FYSISK AKTIV hilsen fra Kine & Einar – Hans-Kristian, Stefan og Andreas!

HARDtrening på Torsdag 5. november 2020

Månelyst da 33 stilte opp for Laget og HARDtrening i flomlyset!

Oppvarming (TG 1/2 gjør ulikt) og opp/ned i fart mlm 8 felt/soner på Ø. bane.

Likt fordelt T-grupper A/B på hver sin G-linje t/r M-linje x 2:

A) Baklengs m hoftefeste ut, baklengs m henda på hodet tilbake.
B) Knebøy m lite hopp, bytt til utfall når makker a vender på M-linje.

A) Sidelengs h/v ut, sidelengs h/v hofterotasjon v tilbake.
B) Hofte til bakken i planke, bytt til h.saxing når makker vender på M-linje.

A) Elghufs ut, Skøyehopp m henda på ryggen tilbake.
B) Armhevinger, bytt til Dips når makker vender på M-linje.

A) Hurtig trippløp fra G-linje, synkront makker-møte/date ved M-linjen.
B) Hurtig trippløp fra G-linje, synkront makker-møte/date ved M-linjen.

6 runder med 6×20/10 sekvenser, 30 sek. pause mlm hver runde:

A vs B 20/10 x 6, R-endring etter 3
C: Trekker tau 20/10 x 3 og D: Utside Hånd mot Kne 20/10 x 3, Bytt etter 3
C vs D 20/10 x 6, R-endring etter 3
A :Trekker tau 20/10 x 3 og B: Utside Hånd mot Kne 20/10 x 3, Bytt etter 3
A vs C 20/10 x 6, R-endring etter 3
B: Rett Hoftehev 20/10 x 3 og D: Rygghev m vri 20/10 x 3, Bytt etter 3
B vs D 20/10 x 6, R-endring etter 3
A: Rett Hoftehev 20/10 x 3 og C: Rygghev m vri 20/10 x 3, Bytt etter 3
C vs B 20/10 x 6, R-endring etter 3
A: Armhevinger 20/10 x 3 og D: Roing/Sykling 20/10 x 3, Bytt etter 3
A vs D 20/10 x 6, R-endring etter 3
B: Armhevinger 20/10 x 3 og C:  Roing/Sykling 20/10 x 3, Bytt etter 3

Felles avslutning TG 1 & 2 med 21 koordinerte styrkeøvelser, 20/10 utførelse!

Blir det rekordoppmøte til DAMEtrening på Lørdag? Du kan fort bli avgjørende! Det blir KALDTbad og VARMTbål etter øka. Ta med det som trengs av «smart» bekledning, og kanskje noe varmt på termos. Alle skal nå ha mottatt treningsavgift for november.

Takk for oppmøte, og innsats! Økta vedlagt, SPOL som du lyster! Flere artigheter.

Intens og funksjonell hilsen fra Einar og Espen

HARDtrening på Tirsdag 3. november 2020

Mens amerikanerne sto i kø ved valglokalene, løp 38 deltakere i ring for å investere en time i egen helse!

Av smittevernhensyn ble gruppen igjen delt i to, og det ble vekslet mellom intervalløp og uttømmende styrke, vekslesvis to ganger 3 minutter løp og to ganger 6 x 20/10 med uttømmende styrke. Totalt 6 x 3 min løp og 6 x 3 min styrke. Øvelsesutvalget var kjent, men fortsatt like effektivt:

 1. Pushups: Brede, med skuldertouch og smale
 2. Mage: Roing, beinløft og russian twist
 3. Rygg: Rygghev, planke med tap og rygg crawl
 4. Bein: Knebøy med tåhev, knebøy med sideveis bevegelse og squat med hopp
 5. Setemuskulatur: Hoftehev en fot høyre, venstre og begge bein
 6. Mage: Sykling, situps med løft og saksing

Irene hadde sin første økt med HARDtrening etter deltakelse på både TURmarsj og DAMEtrening. Det mestret hun på en svært god måte, og vi håper det ga mersmak.

Takk for herlig innsats på trening. Dere tok alle et godt valg ved å komme i kveld.

Treningshilsen fra Espen og Einar

Utfordring og mulighet for DAMElaget på Lørdag!

MESTERtakter på Nesøya! Gratulerer med nye DAMErekorder, fantastisk gøy å følge Lagets utvikling. Hva da med en NY utfordring og mulighet for en ytterligere forbedring av den ferske rekorden til DAMElaget? 40 på Laget? Getvital skal være en PÅdriver i å få folk ut og i bevegelse!

Det skal være verdt noe å stille opp for Laget i sitt hjerte. Som tidligere norsk friidrettsutøver på Ullensaker/Kisa IL vant jeg 8 NM-gull på 400 meter, 800 meter og stafetter. Så da fant jeg like godt frem en klassisk «UTfordring og VINNERformel» for DAMElaget til HIT:

Ant. Damer på DAMEtrening Lørdag 7. nov. = RABATT(koden) til DAMElaget!
RK kan bare benyttes av Damene som møter på økta, og den vil ha varighet ut helgen! Så møter det 20 Damer på økta blir det -20%, møter det 30 så blir det -30% osv. Og sånn fortsetter det opp til MAX -50% eller HALV pris på alt fra Altra/Ofoos i NETTbutikken! Evnen følger viljen, er det ikke det dere sier?

Ikke nok med det; dere kan også trekke en heldig Dame som vinner et par ALTRA sko + INJINJI sokker til en samlet verdi på kr. 2.000 fra oss i Getvital. Vi heier på frivillighet og dugnadsånd, og da passer jo denne DAMEgaven og dette DAMEtilbudet bra!

Damene kan selvsagt forskuttere en god handel ved å ta en titt på vårt NETTsortiment:

www.altrarunning.no
www.oofos.no


Lykke til med OPPmøte på økta!

Med vennlig hilsen/ Best regards
Andreas Roth, Marketing Coordinator
Mob: +47 99429566